Vi odlar ett träd för varje såld Xplora

Klimatförändringar är en fråga som berör oss föräldrar på ett speciellt sätt. De val vi gör nu kommer att ha en grundläggande inverkan på våra barns framtid. Barns förhållande till naturen är ofta väldigt nyfiken och okomplicerad. Skogen ger en plats för spel och för äventyr. Djuren i skogen är intressanta vänner. 


Privat bild från @annieweliina

I Sverige ska vi vara tacksamma att naturen ligger mycket nära oss i storstadsområdet. Över hela världen är detta emellertid inte fallet och effekterna av klimatförändringar är förödande.

I denna globaliserade värld är det svårt att stänga ögonen för vad som händer. Det är därför det är viktigt att lära dem göra ansvarsfulla och hållbara val som är viktiga i en stor skala.


Privat bild från @idabecker

XPLORA har vuxit mycket de senaste åren och vi anser att vi har en plikt att agera som en förebild. Vi vill att våra kunder ska vara stolta över att de har valt XPLORA. Det som är bäst för barn är också vår prioritering. Denna ideologi hat präglat oss och skapat den produkt vi har idag. Men nu vill vi ta idén längre.

För varje köpta Xplora planterar vi ett träd i samarbete med en ideell organisation One Tree Planted 🌳 
One Tree Planted gör ett viktigt jobb för att återställa biologisk mångfald. De försöker öka medvetenheten om träd och erbjuda företag en möjlighet att göra enkla men viktiga val. Tillsammans vill vi motivera barn och ungdomar att göra val som blir positiva för vår miljö 💚

Träd rengör luften vi andas in. De filtrerar vattnet vi dricker och ger livsmiljö för mer än 80% av världens jordbaserade biologiska mångfald. Träd ger ett jobb över 1,6 biljoner människor och sekvesteratmosfäriskt kol 🌎🌲 Du kan läsa mer om betydelsen av träd direkt från webbplatsen One Tree Planted.

Förutom att välja ett förnuftigt alternativ för ditt barns hälsa och välbefinnande när du köper en mobilklocka från XPLORA kan du vara säker på att ditt val också har långsiktiga effekter. Att odla ett träd kräver inget av dig! Barn är vår framtid, så det är bara rättvist att erbjuda dem möjlighet att njuta av en välmående planet. Ett bra val har nu ännu större konsekvenser och tillsammans kan vi göra världen ett bättre ställe för våra barn att bo.

Genom att köpa XPLORA kan du nu vara en del av något mycket större. Erbjud våra barn en möjlighet att njuta av livet på en välmående planet.

Här kan du läsa mer om vårt viktiga samarbete med One Tree Planted.
Här kan du läsa mer om XPLORA 4