• Barn som gör highfive Xplora

Om Xplora 🖤

Vår ägare och VD, Sten Kirkbak, grundade Xplora efter en traumatisk upplevelse. Under ett besök på ett köpcentrum i Trondheim tillsammans med sin fyraåriga son försvann pojken efter ett snabbt missförstånd. Efter 30 plågsamma minuter återfanns pojken lyckligtvis oskadd, men detta satte förstås djupa spår i Sten.

För en person med omfattande erfarenhet inom både telekom- och tech-sektorn blev dessa spår en drivkraft för vidareutveckling. Sammantaget var det en mardröm som fick honom att förvalta hela upplevelsen och så fröet till det som i dag är Xploras prisbelönta smartklockor för barn. Denna klocka, som i Sten Kirkbaks fall skulle ha varit avgörande för att snabbt hitta hans son i köpcentret, har blivit en erkänd innovation.

Idag, efter några år, finns Xplora tillgänglig i 22 länder och distribueras genom närmare 100 återförsäljare och operatörer. Över 1 000 000 människor använder idag Xploras smartklockor för barn, vilka har blivit en pålitlig följeslagare för föräldrar som söker trygghet och anslutning i en digital värld. Vår framgång bygger på stark dedikation till innovation och säkerhet, och Xplora fortsätter att vara en ledande kraft inom branschen.

 

Logo funktioner Xplora

 

Läs mer om våra smartklockor

Säg hej till oss som jobbar här! 👋

 .

..

. . .