• JumpYard lek och rörelse Xplora

För mer lek och rörelse i barns vardag

Jumpyard lek och rörelse

Idag spenderar barn mer timmar än någonsin framför datorskärmar och mobiltelefoner.

Och trots att människor idag är mer medvetna om vikten av hälsa och välbefinnande, visar den här

 trenden inga tecken på att förändras i närtid.

Vi på Xplora inser behovet av att uppmuntra till mer lek och rörelse i barns vardag. Men vi är inte ensamma. Därför är vi oerhört glada att kunna presentera ett nytt samarbete med JumpYard, Sveriges innovativa och populära trampolinpark.

JumpYards mål och framgång

JumpYard har som mål att inspirera till aktiv lek med sina högkvalitativa trampoliner och äventyrliga aktiviteter som minigolf, golfsimulator och gym. Ett spännande uppdrag som passar perfekt med Xploras vision att främja fysisk aktivitet bland barn och unga i Sverige.

JumpYards framgång beror på en rad

Jumpyard lek och rörelse

 olika faktorer – men de viktigaste är roliga aktiviteter, kundupplevelsen genom flexibel och inspirerande personal och säkerhet. JumpYard uppfyller branschens krav och standarder för säkerhet och strävar ständigt efter att tillhandahålla en säker miljö för barn.

Tillsammans kommer vi att utforska sätt att uppmuntra till mer lek och rörelse i barns och familjers liv.

 

JumpYard och Xplora delar samma vision om lek och rörelse ska ta större plats i barns vardag. Vi är därför oerhört glada över detta samarbete och tror att vi tillsammans kan hitta sätt att uppmuntra föräldrar och barn till en mindre stillasittande livsstil.

– Mimmi Brunell, Country Manager Xplora Sverige

Läs mer om JumpYard

Kort om Xplora:

Xplora är en säker, älskad och prisbelönt mobil och GPS-klocka för barn. Vi har tagit bort sociala medier och internetåtkomst ur ekvationen, så att ditt barn kan fokusera på det som är viktigt: att få kontakt med nära och kära. Klockan sitter stadigt på armen och lämnar händerna fria för lek och rörelse.

Våra smartklockor för barn är utrustade med en stegräknare som du enkelt kan koppla upp mot vår egna aktivitetsplattform. Inne i plattformen omvandlas de steg barnet tar till fiktiva mynt sk “Xcoins” som barnet sedan kan använda som valuta inne i plattformen för att spela spel, delta i kampanjer, buda på fysiska produkter och ta del av lärorikt material, recept och DIY-projekt. Med aktivitetsplattformen vill vi skapa ett roligt alternativ där barn uppmuntras till bra skärmtid.

Jumpyard lek och rörelse Goplay

Läs mer om Aktivitetsplattformen

Läs mer om våra smartklockor för barn