• Barn håller i en basketboll aktivitetsplattform Xplora

Var aktiv med Xplora!

Målet med aktivitetsplattformen är att motivera barn att vara aktiva. Genom att samla steg i stegräknaren kommer barnen att belönas med Xplora-mynt som de kan använda i butiken.

Genom att delta i tävlingar på plattformen är det också möjligt att vinna fantastiska priser! Allt du behöver göra är att skaffa en Xplora-enhet, logga in och var aktiv!

Trender

Vi på Xplora följer noga nya trender på marknaden och arbetar ständigt med utvecklingen av våra produkter så att vi kan erbjuda våra kunder en toppmodern produkt hela tiden.

Aktiva barn

Vi uppmuntrar till att barn ska vara aktiva. Alla våra senaste modeller är utrustade med stegräknare, där ditt barn kan hålla koll på vilket avstånd det färdas när det är ute och omkring.

Teknik

Vi vet att tekniken har kommit för att stanna och vill därför anpassa det till barnens behov. Med vår plattform får barnet en trygg digital upplevelse med massor av skoj!

Världens första aktivitetsplattform för barn

Vi lanserar vår senaste plattform, där barn belönas för fysisk aktivitet genom intjänade Xplora-mynt för att uppmuntra till lek och fysisk aktivitet. För varje steg barnet tar samlas fiktiva mynt som barnet sedan kan köpa produkter för i butiken. Plattformen fungerar för alla användare som har följande Xplora-modell: 3S, X4, X5Play, XGO2, XGO3 samt nya X6Play

Hur kopplar man sig till plattformen?

Goplay
Steg 1
Logga in med dina användaruppgifter.

Goplay

Steg 2
Registrera dig här

Goplay
Steg 3
Använd din Xplora klocka och gå ut och lek! Du tjänar 1  mynt per 1000 steg du tar! (max 20 mynt per dag)