• Leos Lekland och Xplora

Leos Lekland & Xplora

Leos Lekland & Xplora har ingått partnerskap för att minimera skärmtiden & stillasittandet bland barn. Samarbetet startades 2019 och har fortlöpt sedan dess. 

Leos Lekland är Nordens största och mest besökta leklandskedja & Xplora är en utav dom största aktörerna inom mobiltelefoner för barn. Mimmi Brunell – Country Manager Xplora Sverige.

Vi ser framemot det kommande samarbetet med Leos Lekland, vi på Xplora är oerhört stolta att få synas tillsammans med Leo’s & på alla deras anläggningar i Sverige. Vi har ett gemensamt mål och det är att minimera skärmtiden för barn och få fler barn att röra på sig. Genom att kombinera vår produkt som är fri från internet och sociala medier samt Leo´s anläggningar så tar vi ett stort kliv i rätt riktning.

Gabriel Bergqvist – Marknadschef Leos.

Barns aktivitet och rörelse ligger oss varmt om hjärtat på Leos. Vi strävar efter att få barn att röra på sig och Xplora erbjuder en produkt som främjar rörelse, dels på Leos men framförallt på fritiden. Stegräknare och platsfunktion kan både leda till ökad aktivitet för barnen samt en ökad trygghet för föräldrar.

Mer information om Xplora

Xplora är barnets första mobiltelefon, den har inte tillgång till sociala medier eller internet, den har GPS så du som förälder kan se vart barnet befinner sig. Den är utformad som en klocka så barnet enkelt kan ha med sig den till stranden, lekparken eller Leo´s lekpark. Den har stegräknare som både barnet och du som förälder kan se. Den är vattenresistent (OBS! – ska ej badas med). Den är anpassad och framtagen för att just vara enkel att använda för både barn och vuxna. En av funktionerna som föräldrarna uppskattar mest är möjligheten att bestämma vem barnet kan ringa och även bli kontaktad av. Alla nummer som läggs in i föräldraapplikationen är de enda som barnet kan kontakta eller bli kontaktad av.

 

Goplay

Leos Lekland

xplora logo