Vi firar att Xplora gör en rebranding!

REBRANDING! Under de senaste åren har vi vuxit från ett litet start-up företag som skapar smarta klockor för barn till att bli Europas ledande tillverkare av smarta mobilklockor för barn. Detta är resultatet efter att vi fokuserat och jobbat passionerat för att hjälpa till att hålla barnen säkra, aktiva och friska – i kombination med enormt stöd från våra lojala kunder som har agerat som promotorer, influenser och FoU-specialister.

Med Xplora mobilklockan tar våra 400 000 användare mer än 1 miljarder steg per vecka!!! Det räcker för att gå runt världen 14 gånger… OCH barn har tjänat mer än 1 miljon mynt för användning i vår webbshop online, bara för att hålla sig aktiva.

 

Höjdpunkter med vår rebranding:
När vi fortsätter att växa som en organisation växer också vår förmåga att påverka världen runt oss genom positiv social förändring. Idag är vi glada att meddela några viktiga förändringar:

1. Ny logotyp

Du kanske har lagt till vår logotyp har ändrats. Vi har flyttat från en fjäril till en X. Symbolen som representerar några viktiga saker: Att slå i motsatt riktning – visar de kommande två vägarna, när barnen rör sig, världen rör sig. Korsningen som representerar digital teknik, bilder, fysisk aktivitet och en medvetenhet runt om i världen kring oss korsar varandra. Det är en symbol för de lätta Xplora-banden och familjen kring en säker, aktiv och hälsosam livsstil.

Ny Xplora-logotyp, som är en symbol för vårt engagemang för att stödja solen, aktiv ladugård

2. Ett träd planterat

Vi är också stolta över att kunna plantera ett träd för varje Xplora som köps i juli och augusti 2020. Vi är inte bara engagerade i att hjälpa barnen att vara mer aktiva och friska, utan också mer medvetna om världen omkring dem och mer medvetna om hur de kan påverka miljön och i andra människors liv. Klimatförändringar är en fråga som berör oss föräldrar på ett speciellt sätt. De val vi gör nu kommer att ha en grundläggande inverkan på våra barns framtid.

 

Xplora = ett planterat träd

Vi vill att våra kunder ska vara stolta över att de har valt Xplora. Det som är bäst för barn är också vår prioritering. Denna ideologi har imponerat oss hela vägen och skapat den produkt vi har idag. Men nu vill vi ta idén ett steg längre.

För varje köpta Xplora planterar vi ett träd i samarbete med den ideella organisationen One Tree Planted.

Barn är vår framtid, så det är bara rättvist att erbjuda dem möjligheten att njuta av en välmående planet. Ett bra val har nu ännu större konsekvenser och tillsammans kan vi göra världen till en bättre plats för våra barn att leva på.

Här kan du läsa mer om vårt pågående samarbete med OneTreePlanted.

Vi är stolta över vad vi gör och den inverkan vi har för familjer över hela världen. Vi strävar efter att hålla barnen säkra, friska och aktiva genom vår teknik. Vi är också engagerade i att göra mer på alla sätt vi kan. Vi är stolta över att skydda miljön och hjälpa barn att lära sig mer om vad de kan göra för att göra vår värld till en bättre plats. Vi tackar dig för ditt stöd och ser fram emot att ständigt öka vår inverkan.

Köp din klocka här