Vi lanserar XGO3!

Xploras prisbelönta nyhet XGO3 sätter en ny standard för digital kommunikation för barn. 

GO-familjen har en ny bebis! XGO3 smartklocka för barn är den nya och förbättrade versionen av XGO3. XGO3 har alla högkvalitativa komponenter i en Xplora-enhet i toppklass till en bråkdel av priset!

Förbättrade funktioner till ett fortsatt lågt pris 

Kameran är uppgraderad (2M), batteriet (850mAh) håller längre och designen är smalare, lättare och finns nu i 5 roliga färger. Denna modell har en mer exakt GPS och mer pålitlig teknik. Smartklockan kommer med ett 4G SIM-kort, så att man kommer igång direkt.

Alla Xplora-produkter kommer med en stegräknare som kan kopplas till vår prisbelönta aktivitetsplattform som uppmuntrar barn att bli aktiva! Detta görs genom att var 1000:e steg ett barn tar omvandlas till ett Xplora-mynt. Det myntet kan spenderas på aktivitetsplattformen genom att spela spel och vara med i kampanjer samt auktioner för att vinna coola priser!

Vi är stolta över att lansera XGO3 som en ny lekfull smartklocka för barn som har roligt samtidigt som de är trygga kopplade till sina familjer, säger CCO på Xplora Technologies, Kristin Hellebust.

Frihet för barnen

Xplora XGO3 smartklocka för barn är en perfekt introduktion till den digitala världen och kommer med alla nyckelfunktioner för att stanna ombord på ett säkert sätt. Det ger komfort, nöje och trygghet i vardagen för hela familjen. Tack vare mobilanslutning kan barn upptäcka världen utan bekymmer och kommunicera med vänner och släktingar när som helst.

Funktioner:

  • Telefon
  • Chatt och röstmeddelanden
  • GPS-positionsfunktion med SOS och trygghetszoner
  • Skolläge
  • Stegräknare, tidtagarur och alarm
  • Kamera, galleri och emojis

XGO3 ställs in och hanteras via Xplora-appen. På så sätt har föräldrar alltid överblick och kontroll över klockans funktioner. Endast huvudkontakterna (max 2 st) kan lägga till kontakter via appen och och endast de kontakterna är synliga på Xplora-klockan. Barnet kan bara kommunicera med de kontakter som är tillagda. Livespårning kan göras av föräldrar när som helst via appen. Alla andra funktioner, som att ställa in alarm, skolläge eller trygghetszoner, styrs också via föräldraappen.

“Låt barnen springa fritt, träffa vänner, ha kul och uppleva äventyr tillsammans – Xplora tar hand om resten!”

Rekommenderad mediatid för barn i åldern 7 till 10 år är 30 till 45 minuter per dag. Den genomsnittliga medietiden för barn i åldern 6-7 år är dock 133 minuter per dag. Det är mer än 2 timmars skärmtid som täcker TV, internet, sociala medier, spel eller streaming (KIM-studie 2020).

Ett av Xploras uppdrag är att försöka hjälpa till att få barn mer aktiva och samtidigt ha mindre skärmtid, säger Hellebust.

Med dagens snabbt växande digitalisering och användning av digitalt innehåll är ett säkert alternativ till smarttelefonen för barn viktigare än någonsin. XGO3 är den perfekta lösningen för att minska skärmtiden för barn och inspirera dem till en hälsosammare och gladare livsstil.

Köp en Xplora XGO3 smartklocka för barn redan idag 

XGO3 har låtits testas av oberoende aktören M3 som gav XGO3 fantastiska betyg. Klockan mottog 4,5/5 i betyg🚀