Goplay aktivitetsplattform – vårt supercoola universum för barnen!

Xploras Goplay är en gratis plattform för alla aktiva Xplora kunder. Plattformen är ett universum där du och barnen kan delta i alla supercoola kampanjer vi har – kampanjer som uppmuntrar till fysisk aktivitet, glädje, utforskande, lek och lärande.  Eftersom skärmtiden för barn ökar med teknikens utveckling, på gott och ont, är fysisk aktivitet för barn viktigare än någonsin. Och vi föräldrar har en alldeles speciell uppgift här; att lära våra barn de goda och hälsosamma värderingar de kan ta med sig vidare in i livet. Fysisk aktivitet och utforskande är mycket viktiga värden. På Xplora vill vi ge en motvikt till tiden som spenderas framför skärmen.

Behöver du tips om hur du hanterar skärmtid? Läs vårt tidigare blogginlägg ”Är ditt barn beroende av skärmtid?

Vi vill inspirera barn att röra sig och leka. Men vi vet att det ibland kan vara utmanande att få ut barnen. Till exempel kanske vädret inte ser tilltalande ut eller så är iPads, spelkonsoler och andra enheter inomhus mer tilltalande. 2 av 10 barn och ungdomar når rekommendationen om 60 minuters fysisk aktivitet varje dag (Källa Generation Pep!). Detta är något som vi på Xplora vill ändra på. Genom att belöna sin aktivitet kan det bidra till att man rör på sig mer och oftare, det är här Goplay kommer in i bilden. 

Goplay kommer att inspirera till mer fysisk lek och rörelse!
Vi vill aktivera barnen ännu mer – och göra det med lek och nöje! Att öka passiviteten är en större utmaning som drabbar många av oss med en annan livsstil än tidigare. Mer skärm, mer digitalisering av tjänster och ett långt större utbud av teknik – för att inte tala om digitala spel som många barn lägger mycket tid på idag.

Barn kan få superhäftiga priser!

Xplora smartklocka har en inbyggd stegräknare, som automatiskt startar på 0 varje dag. Alla steg registreras dagligen i aktivitetsplattformen Goplay, där du får ett Xplora-mynt för varje 1000:e steg barnet tar! Du kommer att bli mycket förvånad över hur mycket de små fötterna rör sig under dagen! Enligt vår undersökning rör sig barn som går med i Goplay-plattformen 20 % mer än andra som inte är aktiva där.

Xplora-klockorna låter dig ta del av alla våra olika kampanjer på Goplay. Dessutom kan barn “köpa” produkter med de sparade Xplora-mynten i vår egen Goplay-butik. Denna butik är öppen varje fredag ​​kl 16.00 och fram till söndag. Nya priser läggs till i Goplay-butiken varje vecka!

Xplora samarbetar med internationella världsledande underhållningsföretag i form av kampanjer. Till exempel som Boss Baby, Tom & Jerry, Space Jam, Sonic – till UNICEF. Här kan barnen vara med och vinna coola priser – eller som i UNICEF-kampanjen; att barnen hjälper till att hjälpa barn i svåra situationer.

Ta en titt på Goplay-butiksutbudet här.

pojke har en gul tröja på sig och håller.i ene vattenflaska, bilden är i samarbete med Unicef

Du kan delta med barnen!
Nu kan du som förälder vara med och samla in steg och ge till dina barn (om du vill!) – och delta med barnen i alla våra roliga kampanjer på Goplay med vår supercoola aktivitetsklocka XMOVE, som är designad för att passa hela familj!

Läs mer om XMOVE, med bland annat pulsmätare, rörelsesensor, sömnövervakning, stegräknare och Bluetooth här

 

Så här går du vidare för att delta i Goplay
Att gå med i Xplora Goplay-plattformen är snabbt och enkelt. Allt du behöver är en Xplora-klocka och användarnamn för Xplora föräldraapp.

1. Gå till Goplay.myxplora.com/sv för att registrera ditt barn eller dig

2. Logga in på Goplay-plattformen med samma användare som du loggar in på Xplora-appen/föräldraappen.

3. Sätt på ditt barn och/eller din Xplora-klocka för att samla steg! Se hur många steg barnet och du har sparat och hur många Xplora-mynt barnet eller du har av mynt från Xplora-appen eller Goplay-plattformen online.

 

Har ditt barn inte en Xplora smartklocka ännu?
Beställ en smartklocka, barnets första mobiltelefon, för att förenkla vardagen för hela familjen – och för att kunna delta i vår supercoola Goplay-plattform nu! Välkommen till Xploras universum! Läs om och köp en smartklocka för barn här

Läs mer om fördelarna med Xplora smartklocka här

Vi har lanserat ett fördelsprogram för alla våra Xplora-kunder – få fina belöningar!