50 000 föräldrar väljer XPLORA till sina barn i Norden!

XPLORA har nämligen nått en ny milstolpe: 50 000 nordiska kunder! Det betyder en sak – ännu fler föräldrar i Norge, Sverige och Finland väljer vår mobiltelefon över en smartphone för de yngre barnen! Vi är glada att föräldrar börjar inse vikten av att minska skärmtid och istället fokusera på att barn ska bli mer fysiskt aktiva

Bild lånad och tagen av @umeliving

Mobilklocka nummer 50 000

Vi har haft turen att prata med vår kund som blev nummer 50 000. Hon heter Marte Johansen och kommer ifrån Norge. Då hon blev vår 50 000 kund fick hon klockan gratis med gratis abonnemang i 12 månader. Vi ställde lite frågor till henne gällande köpet.

Varför valde du att köpa mobilklockan XPLORA?
– Vår dotter har börjat gå till och från skolan ensam. Vi har ingen telefon hemma så det fanns ett behov av en telefon. När vi inte är hemma, önskar vi att hon kunde få tag på oss och vice versa om något skulle hända. Hon ville också ha en klocka, så XPLORA mötte båda behoven. Vi har flera bekanta som är mycket nöjda med XPLORA, så vi ville prova.

Vilka av XPLORA 4s funktioner uppskattar du mest?
– Vi uppskattar verkligen att hon eller vi kan meddela varandra vid behov. Det är också trevligt att det kan sättas i skolläge.

Vad är viktigt för dig som mamma nu när ditt barn ska ha sin första mobiltelefon?
– XPLORA 4 har de funktioner som den behöver. Hon kan ringa oss. Hon behöver inte internet eller spel. Det faktum att smartklockan / telefonklockan är utformad som en klocka (eventuellt … som den är) ser vi som en fördel, eftersom det är mindre troligt att det förstörs eller förloras.

Begränsa skärmtiden och uppmuntra till fysisk aktivitet

Vårt mål är att våra smarta klockor hjälper till att göra det lite lättare för både barn och föräldrar att begränsa skärmtiden. Vi vill även uppmuntra till fysisk aktivitet och större självständighet hos barn. Alla våra XPLORA-klockor är speciellt designade för barn från 4 år och uppåt. Genom föräldrarappen kan du se exakt hur många steg ditt barn tar under dagen och med klockans GPS kan du alltid vara säker på var ditt barn är. Det kan därför känns lättare och säkrare att släppa ut barnet i trädgården eller lekplatsen.

GOPLAY

I februari lanserade vi GOPLAY. Det är en unik aktivitetsplattform som har blivit mycket populär på mycket kort tid. Genom att vara fysiskt aktiv genom lek, samlar barn steg som omvandlas till XPLORA-mynt inne i GOPLAY. Dessa kan bytas mot olika produkter, och barnen kan vinna fantastiska priser. Vi får positiv feedback från föräldrar som säger att det uppmuntrat deras barn till extra mycket lek och fysisk aktivitet.

Plattformen har fått mycket internationell uppmärksamhet. Företag som Paramount Pictures, Disney och Unicef ​​är några av de företag som vill hjälpa barn att få en hälsosam livsstil och bra strategi för teknik och kommunikation.

Innan Covid-19 var det genomsnittliga antalet steg för XPLORA GOPlay-användare i Norge 8 000 per dag. När skolor och idrottsklubbar stängdes såg vi aktivitetsnivåerna sjunka till 5 600 steg per dag. Nu när Norge öppnar igen ser vi att aktivitetsnivåerna ökar, även om barnen idag fortfarande är något mindre aktiva än före Covid-19.

Vi ser en tydlig trend att XPLORA #GOPLAY-användare är betydligt mer aktiva, vilket i sin tur ger positiva långsiktiga effekter. Vi såg till exempel barn som registrerade sig i en kampanjaktivitet som Petter Kanin som hade cirka. 10 000 steg per dag och är därför på den aktivitetsnivå som rekommenderas för barn. Du kan hitta mer användbar information om GoPlay-programmet här.

Få 50 extra XPLORA-mynt

Vi vill tacka alla våra lojala kunder för att de väljer XPLORA och hjälper ännu fler föräldrar att välja en mobiltelefon till deras barn.
Därför delar vi nu 50 extra mynt i #GOPLAY-butiken till ALLA våra befintliga kunder!

Fortsätt så här:
👉🏻 Samla steg genom stegräknare (finns i både XPLORA 4 och XPLORA 3S) kan barn och föräldrar räkna steg som barn tar dagligen.👉🏻 På XPLORA #GOPLAY-plattformen blir dessa steg XPLORA-mynt.
👉🏻 1000 steg = Ett XPLORA-mynt
👉🏻 I #GOPLAY-butiken kan mynt användas för att lösa in fantastiska priser!
👉🏻 Klicka HÄR, logga in och använd kupongkoden “ALLE50” för att få ytterligare 50 XPLORA-mynt

Erbjudandet gäller till 1 augusti 2020, så var snabb att hämta dina mynt.

Vilka är dina bästa tips för att minska skärmtiden och uppmuntra fysisk aktivitet? Dela gärna tipsen med oss ​​i kommentarerna nedan.

För att läsa mer om #GOPLAY hittar du mycket bra information här. Du kan också kolla in #GOPLAY-butiken här för att se vad du kan använda XPLORA-mynt för. Annars kan du läsa mer om XPLORA och våra mobilklockor här.