Var aktiv med Xplora och #Goplay!

Målet med aktivitetsplattformen är att motivera barn att vara aktiva. Genom att samla steg i stegräknaren kommer barnen att belönas med Xplora-mynt som de kan använda i butiken.

Genom att delta i tävlingar på plattformen är det också möjligt att vinna fantastiska priser! Allt du behöver göra är att skaffa en Xplora-enhet, logga in och var aktiv!

KÖP DIN XPLORA HÄR!

Trender

Vi på Xplora följer noga nya trender på marknaden och arbetar ständigt med utvecklingen av våra produkter så att vi kan erbjuda våra kunder en toppmodern produkt hela tiden.

 

Aktiva barn

Vi uppmuntrar till att barn ska vara aktiva. Alla våra senaste modeller är utrustade med stegräknare, där ditt barn kan hålla koll på vilket avstånd det färdas när det är ute och omkring.

 

Teknik

Samtidigt vet vi också att tekniken har kommit för att stanna och vi vill anpassa den till barnens behov.

 

Världens första aktivitetsplattform för barn

Vi lanserar vår senaste aktivitetsplattform, där barnen belönas för fysisk aktivitet genom intjänade XPLORA-MYNT för att uppmuntra till lek och fysisk aktivitet. För varje steg barnet tar samlas fiktiva mynt som barnet sedan kan köpa produkter för inna i Goplay-butiken. Plattformen fungerar för alla användare som har följande Xplora-modell: Xplora 3S, Xplora X4, Xplora X5 Play och nya Xplora XGO2

Hur loggar man på #Goplay?

goplay klokke profilSteg 1
Logga in med dina användaruppgifter.

logg inn goplaySteg 2
Registrera dig här

lek med goplaySteg 3
Använd din Xplora klocka och gå ut och lek! Du tjänar 1  mynt per 1000 steg du tar!

 

Läs mer genom att klicka HÄR