Xploras supercoola aktivitetsplattform för barn!

Vad är Xploras aktivitetsplattform?

 

Xploras aktivitetsplattform belönar aktivitet och inspirerar barn att lämna soffan och ge sig ut i den verkliga världen – vilket leder till ett mer aktivt och hälsosamt liv. Varje vecka tar våra användare mer än en miljard steg – vilket motsvarar att gå jorden runt en gång!

Aktivitetsplattformen finns för alla aktiva Xplora kunder. Plattformen är ett universum där barnen kan delta i supercoola äventyr – äventyr som uppmuntrar till fysisk aktivitet, glädje, utforskande, lek och lärande. Eftersom skärmtiden för barn ökar med teknikens utveckling, på gott och ont, är fysisk aktivitet för barn viktigare än någonsin. Och vi föräldrar har en alldeles speciell uppgift här; att lära våra barn de goda och hälsosamma värderingar de kan ta med sig vidare in i livet. Fysisk aktivitet och utforskande är mycket viktiga värden.

Behöver du tips om hur du hanterar skärmtid? Läs vårt tidigare blogginlägg: Är ditt barn beroende av skärmtid?

Vi vill inspirera barn att röra på sig och leka. Men vi vet att det ibland kan vara utmanande att få ut barnen. Till exempel kanske vädret inte ser tilltalande ut eller så är iPads, spelkonsoler och andra enheter inomhus mer tilltalande. 2 av 10 barn och ungdomar når rekommendationen om 60 minuters fysisk aktivitet varje dag (Källa Generation Pep!). Detta är något som vi på Xplora vill ändra på. Genom att belöna sin aktivitet kan det bidra till att man rör på sig mer och oftare, det är här aktivitetsplattformen kommer in i bilden.

Ta en kik på aktivitetsplattformen här

Vi lanserar en premium version av aktivitetsplattformen!

Upplev fantastiska äventyr med våra månatliga äventyr! Med premium får du ut det mesta av din klocka! 

Funktioner i Premium:

GoLearn

GoLearn är en ny funktion som är exklusiv för Xploras premiumaktivitetsplattform. GoLearn är en inspirerande lärplattform där du hittar intressanta fakta och roliga aktiviteter för dig som är nyfiken och vill vara kreativ. Utforska det perfekta sättet att lära sig! Var smart och kreativ hemma med GoLearn. Låt ditt barns fantasi flöda och engagera dig i kreativa former av konst och hantverk, musik, experiment, matlagning och bakning och mycket mer! Läs över 60 artiklar om dinosaurier, skriv din egen E-bok, läs en E-bok, hitta roliga bilder och teckningar att färglägga och fyll i prick-till-prick-bilder.

Ge dem en meningsfull skärmupplevelse med GoLearn! 

Ringsignaler & Bakgrunder

Fler ringsignaler och bakgrunder! För dig som preniumprenumerant kan du köpa till fler roliga bakgrunder och ringsignaler till din X6Play klocka. Dessa köper du enkelt med dina Xplora-mynt!

Observera att detta enbart är till X6Play klockan och fungerar inte till någon annan modell. 

Äventyr och priser

Dessutom kan du som preniumprenumerant få tillgång till exklusiva priser i våra äventyr. Varje Premium-prenumerant som når den sista milstolpen deltar i en slumpmässig dragning av chansen att vinna ett fantastiskt pris. Dessutom kan du tjäna bonus Xplora-mynt som premiumprenumerant! 

Auktion 

Buda på de mest efterfrågade produkterna i våra auktioner!

Arkad

Som preniumprenumerant får du tillgång till alla arkadspel på plattformen!

Sammanfattning

En basic version av plattformen ingår i varje klocka. I Basic får man tillgång till några få utvalda ringsignaler och bakgrunder (enbart för X6Play) samt några få utvalda arkadspel och auktioner. Samtliga äventyr ingår även i basic versionen men önskar du vinna bonus-mynt och priser ingår det enbart i premium-versionen. Vill du däremot ha tillgång till den fantastiska och lärorika GoLearn-sektionen, är premium rätt val för dig. Dina barn kommer att belönas på ett underbart sätt med denna sektion. Med över 300 artiklar, podcasts, målarböcker, e-böcker, tillgång till att skriva egna böcker, exklusiva priser och produkter – har GoLearn allt dina barn vill ha! 

 

Vad ska jag välja?

Vill du ha ett stort universum med funktioner och underhållning helt anpassat till barn och deras behov – då är premium helt rätt för dig! 

Önskar du däremot att enbart tjäna Xplora-mynt och kunna använda dem till ett fåtal produkter och funktioner i plattformen – då är basic rätt för dig.

PS! Om du väljer Basic-abonnemanget men senare bestämmer dig för att du vill uppgradera, kontakta oss så hjälper vi dig att göra det. Det är enkelt! Och naturligtvis tvärtom – om du bestämmer dig för att avsluta din premium-prenumeration hjälper vi dig med det också!

Läs mer om våra abonnemang

Så här går du vidare för att gå med

Att gå med i Xploras aktivitetsplattform är snabbt och enkelt. Allt du behöver är en Xplora-klocka och användarnamn för Xplora föräldraapp.

  1. Gå till Goplay.myxplora.com/sv för att registrera ditt barn eller dig
  2. Logga in på plattformen med samma användare som du loggar in på Xplora-appen/föräldraappen.
  3. Sätt på ditt barn och/eller din Xplora-klocka för att samla steg! Se hur många steg barnet och du har sparat och hur många Xplora-mynt barnet eller du har av mynt från Xplora-appen eller aktivitetsplattformen online.