XPLORA – TELEFONKLOCKA FÖR BARN (XPLORA 1 inlägg)

Okej nu vill jag att alla föräldrar tittar hit & läser detta inlägg om denna sjukt bra grej!

Kevin har fått hem en XPLORA telefonklocka till barn som är så sjukt bra och varför är det bra?

 

Jo XPLORA är en klocka för barn med telefon i klockan, barnet kan ta emot samtal & ringa samtal från klockan, man kan ta emot meddelanden till klockan som du som förälder skickar precis som ett vanligt meddelande.

Men bäst av allt som jag gillar mest med klockan det är att det är en spårning via A-GPS i klockan som gör att du som förälder kan se vart ditt barn befinner sig genom att bara gå in på appen & kolla ditt barns plats, hur bra!

Det är dessutom du som förälder som styr klockan genom appen, du bestämmer vilka nummer som får lov att ringa till klockan, du kan välja att spärra oregistrerade nummer vilket gör att inga andra än de du själv lagt in i appen kan ringa till ditt barns klocka.

Man kan även för de som tex inte kan läsa riktigt ännu lägga in bilder i klockan på de personer som tex ”MAMMA” så kan jag ta ett kort med min telefon och lägga in den bilden under mitt nummer, då syns det en bild på mig när mitt barn skall ringa mig eller svara när jag ringer, eller också bara för att skoja till det lite med en rolig bild 🙂

Vad jag tycker är så bra med att Kevin har denna klockan är för jag tycker han är för liten för att ha en egen mobiltelefon, för jag vill inte att han skall behöva släpa med en mobil varje gång han ska gå ut eller att få bära på en mobil. Dessutom så tycker jag allmänt att 7 år är för litet för att ha en egen mobiltelefon och därför är det extra plus till denna klockan då den inte väger någonting samt att ditt barn bara har den runt armen precis som en vanlig klocka men kan ändå ha kontakt med dig som förälder om tex Kevin är ute & leker på gården så kan jag bara ringa & säga att maten är klar eller liknande, hur bra! 😀

En till grej du kan göra med klockan är att du kan lägga in påminnelser på klockan med klockslag då kommer det upp ett meddelande på Kevins klocka med ett plingande ljud!

 

Man kan även välja på appen att lägga in säkra zoner där du väljer inom vilket område barnet får vistas & skulle tex barnet gå utanför detta område så går det ett alarm till dig vilket är bra om barnet skulle springa iväg för långt eller gå över till en kompis utan att meddela detta.

Som sagt det finns så mycket bra med denna klockan & jag rekomenderar den starkt till alla barnföräldrar där ute med barn från 4+

Är det något du undrar om denna klocka så svarar jag gärna på frågor om den 🙂

 

Du kan läsa hela Sandra inlägg HÄR

Köp din XPLORA 3S HÄR