XPLORA – Räddaren när alla föräldrars mardröm slår in!

Denna klockan är en räddare i nöd när man har barn som börjar bli mer självständiga och vill vara ute och leka med sina kompisar.

För några veckor sen kom min dotters kompisar och letade efter henne. Detta är ju inget ovanligt men problemet var att hon lekte med dem sist. Paniken blev total då ingen viste var hon tagit vägen. Efter mycket ropande och letande med hjärtat i halsen hittade jag henne.  Hon hade fullt upp att leka och hörde inte när jag ropade. Efter denna incidenten var XPLORA 3S en självklarhet då jag kan med hjälp av den inbyggda GPS:n se vart hon är någonstans samt ringa henne. 

En liknande incident hände för någon dag sen men lugnet infann sig så fort jag gick in på appen och såg vart hon va någonstans. Jag tryckte på ring och efter några signaler hörde jag:

”Hej mamma, vad är det?”. Självklart ska inte klockan ersätta mig som förälder, man måste ju självklart hålla koll på barnen själv med när dem är så små.  Dock kan man inte springa efter dem hela tiden. En kul sak med klockan utöver sms-funktionen och kameran som används flitigt är stegräknaren. Joline kollar på den och är så stolt när hon kommit upp i dagens mål. 

Jag tycker det är kul att se så aktiv hon är. Joline är kär i sin ”klocka” och har vuxit lite extra i samband med att hon fick den. Hennes självkänsla har vuxit nu när hon slipper ha sin hönsmamma efter sig.

Love it. 

Kramar från en nöjd mamma.

Köp din XPLORA 3S HÄR