Nyhet XMOVE – Xplora presenterar ny aktivitetsklocka

NYHET – XMOVE

Äntligen är XMOVE här!

Låt oss presentera vår helt nya aktivitetsklocka XMOVE! Detta är en klocka som skiljer sig från våra andra produkter. Likt de andra klockorna finns det på XMOVE stegmätare, klocka och meddelanden. XMOVE har även en ”hälsa” funktion där du kan mäta pulsmätning, blodtryck och syre. Dessutom kan du övervaka din aktivitet när du sover. Klockan mäter sömnkvalitet och varaktighet som sedan kan bedömas i Xplora-appen – hur bra?  Det är helt enkelt en aktivitetsklocka.

xmove

Vår tanke med aktivitetsklockan är att få hela familjen att bli mer aktiv. Att kunna göra roliga aktiviteter tillsammans och bli belönade tillsammans. XMOVE, likt de andra klockorna, har tillgång till Xploras unika aktivitetsplattform där var 1000:e steg du tar omvandlas till en fiktivt Xplora-mynt. Dina steg kan du enkelt skicka över till familjens övriga klockor. Med dessa mynt kan ni sedan köpa roliga saker med via vår aktivitetsplattform – helt gratis!

Något vi på Xplora står fast vid är att internet och sociala medier inte är något som barn ska komma i kontakt med i tidig ålder. Därmed har vi valt att utesluta internet och sociala medier även i denna klocka. Helt enkelt för att barnen inte ska använda dessa klockor för att få tillgång till internet eller sociala medier.

Klockan finns i två färger; petrol samt ljusrosa.

xmove

Vi vill uppmärksamma er om att klockan enbart finns på engelska.

Bli en del av Xplora familjen du också för ett mer aktivt liv!

Läs recension om aktivitetsklockan här