XPLORA – Lugnar ett oroande mammahjärta

Hej fina ni! Jag tänkte dela med mig av livets lifehack – på riktigt. Jag vill försöka få med så mycket bra information som möjligt utan att detta inlägg ska låta för reklamigt eller för klyschigt.

 

Vår familj har i samarbete med XPLORA fått testa deras 3S, en GPS-klocka med funktioner som verkligen lugnar två oroliga mammahjärtan i denna familj. Vi bor i ett område och i en “by” där det finns en viss oro, vi är alltid ute med Kaylie och släpper inte henne med ögat ens för en sekund. Många gånger har hon velat gå ut med en kompis här på gården (det är en innegård och vi har full uppsikt på lekparken hemifrån oss) men vi har fått säga nej eftersom vi inte riktigt litar på alla runt omkring.
Idag fick vi som sagt hem klockan, vi testade den direkt. Den fungerar med ett abbonemang som ger klockan fria samtal och fria meddelanden till de nummer du själv godkänner i klockan. Efter att vi testat den en stund märkte vi hur enkel den var för Kaylie, två snabba tryck så ringer hon till antingen mig eller Therese. Hon som inte ens kan läsa får hjälp av bilder på oss och våra bokstäver som hon känner igen.
Jag och Therese är uppkopplade med klockan och ser allt i en app – jag ser exakt vart Kaylie befinner sig via en satellitbild till min stora fövåning!! Jag är ganska kass på att orientera mig runt och förstår inte en enkel vägbeskrivning via karta – detta överraskade mig så positivt.
Förutom det att vi ser henne i realtid finns det en larmfunktion jag fullkomligt älskar. Om hon håller en knapp intryckt i ett visst antal sekunder går ett larm igång på min telefon samtidigt som hennes klocka tar ett kort framåt, mot en möjlig förövare eller vad det nu kan tänkas vara som gör henne rädd. Hennes klocka låter ingenting när hon trycker på den – det är våran telefon som larmar. Den larmar även ifall klockan stängs av vilket är super om den mot förmodan skulle försöka bli stulen eller om Kaylie vill slå revolt och härja med mammorna.
Den är vattentät, den har en stegräknare och en funktion som kallas trygga zoner. Jag kan inte med ord beskriva lugnet av just trygga zoner – vi själva bestämmer hur långt Kaylie får gå innan klockan ska meddela oss via appen att hon tagit sig utanför sin trygga zon. HUR BRA!?
Jag hoppas verkligen jag fått fram hur kanon denna klocka är. Det är som ett mellanting mellan barnets första klocka och telefon. Hon har skickat små söta meddelanden till mig bestående av emojis, ringt mig ett flertal gånger och är så himla stolt.

Du kan läsa hela Denise inlägg HÄR

Köp din XPLORA 3S HÄR