X6play färger

X6Play färger – som barn älskar!

Lär dig allt om Xploras färgfest och hur dina barn kan anpassa alla X6Play färger för att passa deras egen personlighet och känslor! Så låt oss göra oss redo att byta, mixa och matcha!

Med Xploras X6Play lanserar vi ett helt nytt koncept där barn kan använda färgerna på remmarna, ramarna och öglorna för att kommunicera sin identitet och sina känslor!

Färger har alltid väckt en mängd olika känslor hos oss människor. Allt från tröst och lugn till ilska och sorg. Vissa säger till och med att de kan känna färger i sin själ!
Färger är en symbol för livet och spelar tidigt en viktig roll i ungdomens liv, och representerar nöje, lekfullhet, kreativitet och fantasi.

Köp Harmony tillbehörspaket

Köp Energy tillbehörspaket

Xploras prisbelönta X6Play – nummer ett i kategorin!

Den nya Premium-modellen från Xplora – X6Play – vann nyligen priset Best of Innovation vid det största teknikevenemanget i världen – CES i Las Vegas, USA. Läs mer utmärkelsen här.

 

Med Xplora Color Party-konceptet kan barn välja mellan över 3400 kombinationer av färger där totalt 12 olika färger representerar olika känslor och personlighetsdrag! Barn kommer att få möjlighet att välja de känslor och personlighet som de tycker passar dem själva. De kan enkelt byta och ändra färger på klockan så mycket de vill. En dag lekfull och glad – en annan dag fundersam eller nyfiken!

Så vilken färg har du idag? Utforska Xplora-paletten med färger och prata med ditt barn om känslor, identitet och personlighet. Ta en titt på alla färger och personlighetsdrag som de representerar i den här översikten!

X6Play färger

Xplora färgfest är ett utmärkt sätt att starta en konversation med ditt barn om känslor, personlighet och vad och hur de tänker om sig själva och andra. Här är några utgångspunkter och definitioner för var och en av färgerna:

Glad: Nästan allt kommer att få dig att skratta och dina vänner känner dig som en person som ler mycket!

Vänlig: Du är en riktigt bra vän och gör allt du kan för att göra dina vänner glada!

Roligt: ​​Du får människor och vänner att skratta och du gillar alltid att skoja och göra dumma saker som är superkul för alla!

Kreativ: Du älskar att skapa något. Om det är konst, skrivande, musik, att bygga saker eller bara vad som helst som du kan göra något av!

Tankeväckande: Du tycker om att tänka på hur världen är och hur vi kommer ifrån! Du tänker alltid på saker innan du rusar in i dem!

Positivt: Du säger alltid att det inte finns något du inte kan göra. Hur tråkigt det än verkar, kommer du alltid till det med ett leende!

Lekfull: Du älskar att leka och ha kul! Och vart du än går letar du alltid efter något som du kan leka med!

Aktiv: Du kan bara inte sitta still! Du älskar att springa, leka, gå promenader och springa runt ditt hus. Du älskar också sport!

Nyfiken: Du tror att världen är full av spännande saker som du alltid lägger tid på att undersöka. Du stannar alltid för att lukta på blommorna!

Snäll: Du är väldigt dedikerad till dina vänner och familj och vill alltid göra saker för att de ska må bättre.

Coolt: Ingenting får dig ner! Du gillar att klä dig och agera coolt och gillar att ha många vänner omkring dig!

Så vilken färg är du idag?

Hur man får fler färger

Xplora X6Play kommer med tre olika färger på ramar och två öglor. Med Energipaketet och Harmonypaketet från Xplora-butiken får du ett brett utbud av färger och kombinationer att leka med!

Låt världen veta vem du är! Uttryck dig själv och dina känslor med Xplora-paletten med färger. Byt, mixa och matcha med totalt 12 olika färger och identitetsnamn på ramar, remmar och öglor med tillbehörspaketen “Energy” och “Harmony”! Ena dagen lekfull och cool – andra dagen omtänksam och kreativ!

Välj mellan mer än 3400 olika kombinationer! Energipaketet har starka och skarpa färger, medan harmonipaketet har en lite mer pastellfärgad känsla.

Köp Harmony tillbehörspaket

Köp Energy tillbehörspaket

Kolla även in våra tillbehör som du kan komplettera din klocka med!