Vi firar 200.000 enastående kunder!

Woho! Vi firar 200.000 kunder! Stort tack till er som är, och har varit, Xplora-kunder under hela vår tid från start till idag! Det är du som har bidragit till vår underbara resa och framgång de senaste åren, och det är med dig vi firar! Vi är också mycket tacksamma för all feedback – bra eller dålig; detta har varit helt avgörande för oss så att vi kontinuerligt kan arbeta mot en säkrare digital värld och en lättare vardag – både för era barn och för er föräldrar! Tack så mycket för att du tog dig tid att dela dina erfarenheter och förslag till förbättringar med oss, det värderar vi oerhört högt!  

Elgiganten och våra andra partners trodde på oss från början

Vi måste också nämna några av våra fantastiska partners! Vi har varit helt beroende av ditt stöd och engagemang för att utveckla våra produkter och tjänster. Att du har stått med oss ​​har betytt mycket för Xploras fotfäste i Norden. Här vill vi nämna Elgiganten, Power, NetOnNet, Kjell & Company, Clas Ohlson och Klarna. Tack så mycket för det underbara samarbetet under de första åren av Xplora – vi firar tillsammans med er och ser fram emot vägen framåt! 

Kära underbara ambassadör och influencer – vi firar tillsammans med dig! 

Var ska vi börja? Utan er vet vi inte var vi skulle ha varit. Vilket gäng underbara människor, vi firar tillsammans med er! Du har visat oss en enorm mängd generositet, värme och lojalitet. Du är så otroligt duktig, kreativ och kompetent! Vi värdesätter er alla väldigt mycket, alla som en, både de som är med oss ​​än idag och de som valt att lämna cirkusen. Tack så mycket för ett ovärderligt bidrag till vår resa hittills – vi har verkligen gjort det tillsammans.

Hösten kommer att bli en spännande tid för Xplora

Även om resan hittills har varit en stor framgång, har vi absolut ingen avsikt att vila på lagrarna! Vi har en otroligt spännande och häftig nyhet som vi lanserar under hösten – så håll utkik och njut! Vi har väldigt tåliga och framåtsyftande ägare som vågar tänka innovativt och nytt så vi kan lova dig att det kommer hända mycket vad gäller vår utveckling även i framtiden.

Fortsätt göra oss bättre!

Avslutningsvis vill vi uppmuntra dig att fortsätta och ge feedback på vägen, som du har gjort fram till nu. På så sätt kan vi tillsammans ge våra barn de bästa förutsättningarna att få säkrast möjliga inträde i det digitala universum – med teknik som är anpassad efter barnets ålder, mognad och användning.

Återigen, tack så mycket för ditt stöd, din lojalitet och din feedback. Stort tack till våra underbara detaljhandelspartners som trodde på oss från start – ni har varit, och är, otroligt viktiga lagspelare som vi värderar väldigt högt! Och sist men inte minst; Stort tack till våra underbara ambassadörer. 

Allt gott! 

Ödmjuka hälsningar från Xplora.

Läs mer om oss och våra klockor

X6Play bäst i test