Varför väljer svenska föräldrar Xplora till sina barn?

Vi lever i en värld där allt fler små barn får sin första smartphone i tidig ålder. Det är lätt att förstå, eftersom det är viktigt för både barn och föräldrar att kunna ringa varandra vid behov. Och behovet av kommunikation blir allt större när vi lever i en hektisk vardag.

Dagarna ägnas åt att göra matsäck, skjutsa och hämta från förskola och skola, få jobba, servera middag, hjälpa till med läxor, köra till fotbollsträning och alla andra uppgifter som måste utföras. Vardagen kan vara hektisk och alla sysslor hör till livet med barn. Och när barnen blir äldre och går ut på egna äventyr är det därför extra viktigt att som förälder kunna ringa och kolla status. Det är därför det är så underbart att man med Xplora kan ringa varandra när det behövs.

 

Bild från @mikaelaskeppstrom


Varför väljer svenska föräldrar XPLORA för sina barn?

Vi har ställt två enkla frågor till två svenska mammor:

1. Vad är den huvudsakliga anledningen till att du valde Xplora till ditt barn?

2. Hur har Xplora underlättat för dig och ditt barn vid skolstart?


Ingela

“Efter lång tvekan och funderingar över att ge sonen en mobil beslutade vi oss över att inte göra det pga att han har adhd och har lätt att glömma och slarva bort saker samt tycker inte om socialamedier m.m. Tillslut kom covid-19 och efter månader med strul med hämtningar och dålig info om vart de var samt att man ibland inte nådde fram till telefonerna deras. Sen så skulle sonen på sin första tripp på kollo att valet för en klocka inte var så svårt.

Bild från @acims_life

Har nu testat klockan de första veckorna tillbaka på skolan. Den har varit suverän då den meddelar när han ska ta sin medicin, påminner om att äta mellanmål, jag ser exakt vart han är och kan direkt gå dit utan att ta massa omvägar m.m.
Då han är 9år så sover han ibland borta och kan kontakta oss om det är något.

Tack vare klockan har vi mindre onödiga tjafs (klockan säger till om det mesta som medicin äta lägga sig m.m.) 😇😍 Samt nu under Corona så får man inte gå in i skolans lokaler, så jag kan lätt skicka ett meddelande när jag kommit fram och han kan komma ut.

Samt är lättare att få honom i rörelse eller att komma ut då han lockas utav att samla Xplora coins 👌🏼”

 

Mikaela:

“Vi valde att köpa just Xplora för att vi vet att den är den bästa GPS och telefonklockan på marknaden om man vill att alla funktioner faktiskt ska funka! 😁 Vi har gjort noga efterforskningar och frågat runt bland barnens kompisars föräldrar om deras barns modeller som ej är av Xplora och det har varit något som strular med varenda modell, med Xplora så vet vi vart våra barn är, vi kan ringa eller smsa och tvärtom 👏😁

Bild från @mikaelaskeppstrom

Denna höstterminen så började våra tvillingar i förskoleklass och 7-åringen i 1:an. I och med Coronaläget just nu så får inte vi gå in i skolan och lämna eller hämta så då är klockorna perfekta, vi ringer och kollar så att dem kommit in ordentligt och ringer när dem ska komma ut 🙂
De kan ringa och fråga om dem får åka med kompisar hem efter skolan och om dem gör det så har vi koll helt enkelt 😁👏
Att vi köpte varsin klocka till alla 3 barnen var ett av det bästa köpen vi har gjort! 🤩👍”

Bild från @acims_life

Läs mer och köp din X6Play här

PS! Erbjudandet finner ni även hos våra återförsäljare: Elgiganten, Webhallen, Babyworld, CDON, Komplett, Homesafety och Kjell & Company.