Vad säger andra om XPLORA?

Vi har fått mycket feedback från våra kunder sedan vi lanserade XPLORA och vi är tacksamma för var och en av dom. Alla våra kunder är lika viktiga och din feedback utgör grunden för allt vi gör.

Vi är ett litet företag där alla jobbar mot samma mål – vi vill skapa en produkt med en teknik anpassad för barn och inte tvärtom. Som ett litet företag är vi helt beroende av dedikerade kunder och konstruktiv feedback. Vi lyssnar på våra kunder och försöker i största mån utveckla och förbättra produkten så att den blir mer användarvänlig för dig som kund. Din röst är alltså oerhört viktig i vårt dagliga arbete.

För att göra din röst hörd har vi därför öppnat recensioner på vår Facebook-sida så att alla våra kunder har möjlighet att dela sina erfarenheter med XPLORA. I och med att vi är ett litet företag kan din röst ha en enorm inverkan.

XPLORA-familjen har vuxit sedan 2016 och idag har över 50 000 familjer i Norden valt att ge sina barn en XPLORA. Vi skulle inte ha stått där vi är idag utan nöjda kunder. Vi vill därför rikta ett stort tack till er som delar era upplevelser och rekommenderar vår produkt för andra. Tillsammans går vi mot ett lite säkrare, rörligare och friskare liv för våra mindre!

Vi är stolta och glada över att få så bra och positiv feedback från våra kunder. Vi älskar att se att så många familjer drar stor nytta av att ha en XPLORA i deras liv. Men vi uppskattar även konstruktiv feedback, det behövs för att vi ska utvecklas och bli ännu bättre.

Om det är något du brinner för, kontakta oss här.

Om du vill skriva en recension om XPLORA är du välkommen att göra det här.

Vi arbetar hårt för att säkerställa att alla våra kunder är nöjda. Håll ögonen på framtiden, det kommer att finnas många spännande nyheter och förbättringar baserade på input från dig.

Kära kunder! Tack så mycket för bra feedback – vi lovar att fortsätta arbeta med alla!

Om du funderar på att köpa en XPLORA till ditt barn, läs mer här.