Utmaning 2 av 3 i Net Zero-kampanjen är klar!

Vi har slutfört utmaning 2 av 3 i Net Zero-kampanjen och allt beror på de dagliga donationerna från våra mer än 10 000 deltagare runt om i världen. Nu med bara en milstolpe närmare slutförandet är det viktigare än någonsin att fortsätta gå för att föra grön energi till Bchaaleh i Libanon! Ge inte upp nu! Vi behöver din hjälp för att klara utmaningen och Libanon behöver dina steg!

Grattis till de tre vinnarna!

Xplora har redan slumpmässigt utsett de tre vinnarna av den andra utmaningen och kommer att kontakta dem inom några dagar! De kommer att belönas med en 64 GB Apple iPad för den första vinnaren, Apple Airpods Pro för den andra och en Nintendo Switch för den tredje. Under tiden kan du komma åt milstolpeinnehållet som har låsts upp här!

*Kom ihåg att för att vara med i dragningen av varje utmaning måste ditt bidrag ha varit mer än 100 000 steg.

Hur påverkar bristen på energi studenter i Libanon?

Se vittnesbördet från Ghrasyo George Nassar, en 17-årig student från Bchaleh, Libanon som har tillgång till bara två timmars el om dagen.

Om du inte har gått med i kampanjen än, hur kan du gå med och donera dina steg?

Att gå med i Net Zero-kampanjen är väldigt enkelt och du behöver bara följande:

  1. Att ha en smartphone att kunna samla dina steg med.
  2. Ladda ner den kostnadsfria Xplora-appen som finns tillgänglig på App Store och Google Play,
  3. Registrera din e-postadress för att skapa ditt konto i appen,
  4. Och väl i appen måste du gå med i kampanjen och välja stegräknare för att börja samla in och donera dina steg.

När du har alla punkter ovan sorterade har du bara det bästa kvar: börja röra på dig!

Nu när vi har så fint väder är det nu det perfekta tillfället att donera dina steg till Net Zero-kampanjen medan du utövar någon form av fysisk aktivitet: Promenera till jobbet, gå på promenader, springa, utöva sport eller någon form av fysisk aktivitet som kräver att du håller fötterna i rörelse och glöm inte att se till att du donerar dina steg genom Xplora-appen. Sprid ordet och dela denna kampanj med din familj, vänner och arbetskamrater.

Förvandla din fysiska aktivitet till humanitär hjälp!

Vad bidrar din insats till Net Zero-kampanjen?

Invånarna i Bchaaleh har tillgång till bara två timmars el om dagen, så genom att donera dina steg genom den kostnadsfria Xplora-appen kommer du att bidra till att föra grön energi till staden Bchaleh i Libanon, vilket kommer att möjliggöra: mer produktiva arbetstider, bättre hälsovård, bättre lärmiljöer, hållbar livsmedelsproduktion och nya affärsmöjligheter.

Om du inte har gått med ännu, vad väntar du på?
Gå med oss nu! Låt oss förändra världen tillsammans!

Bli en partner

Vill du bli en partner och vara delaktig i vårt nästa häpnadsväckande hållbara initiativ? Vänta inte tills det börjar, gå före alla andra och gå med i nästa hållbara projekt.

Kontakta ESG- och sponsringsledaren för att få mer information om våra framtida kampanjer:

Alexander Reitan
E-post: alexander.reitan@xplora.com