Sonic + Xplora = sant

Följ med Sonic på ett fartfyllt äventyr från en annan värld🚀

Kommer du ihåg Sonic? Nu kan du och barnen som Xplora-kunder delta i vår Sonic-kampanj på vår aktivitetsplattform Goplay! Var med och samla steg och ringar med Sonic nu – så kan du vinna fantastiska priser!

Så här går du tillväga för att delta i Goplay

Att gå med i Xplora Goplay-plattformen är snabbt och enkelt. Allt du behöver är en Xplora-klocka och användarnamn för Xplora föräldraapp.

1. Gå till Goplay.myxplora.com/sv för att registrera ditt barn eller dig

2. Logga in på Goplay-plattformen med samma användare som du loggar in på Xplora-appen/föräldraappen.

3. Se till att ditt barn och/eller du har era Xplora-klockor på sig för att samla steg! Se hur många steg ditt barn och du har sparat och hur många Xplora-mynt ni har från Xplora-appen eller Goplay-plattformen online.

Lila bakgrund med sonic colours blåa figur.

Har ditt barn inte en Xplora smartklocka ännu?

Beställ en smartklocka, barnets första mobiltelefon, för att förenkla vardagen för hela familjen – och för att kunna delta i vår supercoola Goplay-plattform nu! Välkommen till Xplora-universumet! Läs mer om och köp en smartklocka för barn här

Du kan delta med barnen!

Nu kan du som förälder hjälpa till att samla steg och ge till dina barn, du kan dessutom delta med barnen på Goplay med vår supercoola XMOVE aktivitetsklocka. Läs mer om denna klocka med bland annat pulsmätare, rörelsesensor, sömnövervakning, stegräknare och bluetooth här

Läs mer om aktivitetsplattformen Goplay här

Xplora kund? Gå till Goplay här för att delta!