Sommaren är en perfekt tid att börja använda sig av XPLORA!

Solen skiner, fåglarna sjunger från trädtopparna och badtemperaturen höjs sakta med säkert. Kanske är det sommaren för utflykter och spännande resor med goda vänner och familj? Kanske är barnen tillräckligt stora där föräldrar inte behöver vara där hela tiden? Kanske är det dags att samla fina foton som senare kan passa in i ett minnesvärt fotoalbum? En sak är säkert – låt denna sommar bli den bästa någonsin!

För många barn innebär sommaren att förvärva ny kunskap, bli mer självständig och njuta av långa dagar ute att leka och ha kul. Detta är tiden utan åtaganden och skola, men också den tid som kan användas för att få våra barn att känna sig trygga i situationer som kommer när skolan börjar igen i augusti.

Övergången mellan förskola och skola kan vara stor för många. På förskolan diskuteras barnets dag ingående vid hämtning varje dag, men i skolan fungerar det inte riktigt så. Du får bara reda på om något hände. Därför är det viktigt att barnen är säkra och oberoende när dom väl börjar i skolan.

Ett tips för att göra övergången mindre läskig för barnen är att man går till skolområdet under sommaren. Barnen kan leka med utrustningen för att bli mer bekant med omgivningen. Ni kan öva på att ta skolvägen flera gånger för att se vart vägen leder, hur man korsar den och att hen måste komma ihåg att titta åt höger och vänster.

Sommaren är ett ypperligt tillfälle att träna barnen att bli mer självständiga och öva på att använda sin första telefon. Med XPLORA på armen kan barnet ringa och skicka röstmeddelanden till sin kontaktlista. I föräldrarappen definierar du enkelt vem ditt barn ska ha kontakt med och få information om var barnet är.

XPLORA 4 har SOS-knappen, en inställning (skolläge) för fast på / av-tid (t.ex. under skoltid) som förhindrar barn från att använda XPLORA utanför de angivna tiderna (med undantag för nödsamtal), en kalenderfunktion och stegräknare.

Med XPLORA 4 kan ditt barn ta fantastiska bilder eller videor och sätta sin egen prägel på XPLORA 4 genom att välja sin egen bakgrund med sina favoriter. Du kan ändra ringsignalen för inkommande samtal och meddelanden, och stegräknaren gör det möjligt för barnet att övervaka avståndet det reser när det spelar.

JUST NU har XPLORA en sommarkampanj mellan den 15-28 juni. Funderar du på att köpa en XPLORA till ditt barn är detta en perfekt tid att göra det. Om du beställer nu får du 400 SEK rabatt när du köper XPLORA 4!

XPLORA kostar nu endast 1595 kr, och vi säkerställer snabb och gratis leverans.

Läs mer och beställ på vår hemsida.
Ni hittar även erbjudandet hos våra återförsäljare Elgiganten, Webhallen, Babyworld, CDON, Komplett, Homesafety och Kjell & Co.

När nya vindar blåser på hösten är barnet redan bekant med XPLORA, vilket gör det lite lättare att starta nya livsfaser.

Livet är här och nu. Sommaren är precis bakom dörren och den bör njutas fullt ut!