Paula Rosas: VÅR TRYGGHET I KOMMUNIKATIONEN

Vi är stolta ambassadörer för XPLORA och har använt oss utav XPLORAS 3S i snart ett år. Tack vare den smarta mobilklockan har vi kunnat se vart barnen befinner sig via appen och dom har enkelt kunnat nå oss tack vare mobilklockans tillgänglighet till kommunikation.

Nytt hemma hos oss är att vi pratar om att snart öva på att vara hemma själv. Molly är taggad men tycker att det känns lite läskigt. Jag har gett som förslag att hon stannar hemma medan jag hämtar Leonore, och klockan är tryggheten i denna övning. Jag kan nå henne, och hon kan nå mig. Vi kan ringa till varandra vilket vi redan har ett behov av.

Nytt är också att vi skapat en trygghetszon via appen till Mollys skola. Skulle hon mot förmodan lämna skolan, och vår placerade trygga zon skulle jag få en notis till min egna telefon om detta. Hur smart? Inom en snar framtid kommer vi också att öva på att börja gå hem själv från fritids, vi är inte där ännu men den smarta klockan kommer återigen vara vår trygghet just för kommunikationen som den erbjuder oss.

Glada tjejer som för första gången får se/känna på sina nya klockor!

Nu har XPLORA släppt en nyhet- en modifierad variant på sin mobilklocka! ”XPLORA 4”:

-Samma funktion som 3S och fungerar som en mobilklocka där du som förälder kan ringa ditt barn, och ditt barn kan ringa dig (Via din app lägger DU till vilka som får/kan ringa till ditt barn)

-Den nya klockan har 4G, 3G OCH 2G (den äldre varianten hade endast 2G)

-Allt justeras via föräldra-appen (Här har jag justerat vilka som är barnens trygga zoner och skulle få notiser om dom kliver ur zonen t.ex. skolan)

-Kommer med för installerat SIM-kort (Det medföljande SIM-kortet förutsätter tecknande av abonnemang)

– Den har en stegräknare, vilket är superkul att följa! Alla vet ju hur mycket barn springer, men jag kunde aldrig gissat att det var så mycket.

– Klockan har också en selfiekamera, vilket inte bara är kul utan även praktiskt då vi kan få live-uppdatering.

-Barnen har också större valmöjligheter till att få sin mobilklocka personligare genom att dom nu själva kan välja/byta bakgrundsbild. I det fjärde alternativet kan dom välja egna bilder ur deras bildgalleri❣️

Det bästa med dessa klockor är att man faktiskt kan kommunicera med barnen, men dom får inte tillgång till sociala medier eller internet.

Du kan läsa hela Paulas inlägg HÄR

Köp din XPLORA 4 HÄR