Recension: “Perfekta julklappen som både ni och era barn kommer älska”

Som många av er vet så fick Leon en klocka från Xplora för några månader sedan som han bara älskar! Då ville ju såklart Liam också ha en likadan, så nu har han fått den nyaste modellen Xplora 4! Gissa om han är glad! Han blev helt överlycklig. Så nu går han stolt runt och ringer och skickar små meddelanden till sina nära och kära! Något han också gillar extra mycket med den är att man kan spela in filmklipp på den.

Tänkte jag skulle berätta för er om de olika funktionerna och de funktionerna som jag gillar allra mest med mobilklockan.

Liam är bara 4 år men klockan är väldigt lätt att förstå. Som förälder lägger man in alla de kontakter som man vill att barnet ska ha i klockan, man lägger in nummer och en bild på personen. På så vis blir det ju superlätt för barnet att veta vem man ringer till eller vem man får samtal ifrån. Det som också är bra är att det inte kan komma samtal från nummer som inte är inlagda. Man kan ringa och ta emot samtal från upp till 20 godkända kontakter.

En sak som jag gillar extra mycket med klockan är att den har GPS så man kan se var  barnen befinner sig samt att den har trygga zoner som man kan lägga in. Sen att den har skolläge så den bara kan användas som vanlig klocka när man är i skolan. Sen är den dessutom vattentät så man behöver inte vara rädd att den ska gå sönder om den skulle bli blöt.

Jag tycker detta är den perfekta julklappen som både ni och era barn kommer älska!

Köp din XPLORA 4 klocka HÄR