På äventyr med XPLORA

Alla föräldrar kan nog skriva under på att mardrömmen skulle vara att ens barn skulle komma bort. Även om man har stenkoll så kan det vara hänt i ett ögonblicks verk. Sedan den dagen då Xploras mobilklocka kom in i våra liv kan både jag och mitt barn känna oss trygga vart vi än befinner oss.

Med mobilklockan kan jag ringa upp henne snabbt och även se vart hon befinner sig genom klockans inbyggda GPS. Som tur är har vi aldrig behövt använda den utav den anledningen men tryggheten av att den sitter där på hennes arm är ovärderlig .

Istället har det tagits foton på allt hon fått uppleva, djuren på Kolmården, maten hon ätit och den där goda glassen. Tomtar och alla rollkaraktärer på Astrid Lindgrens värld, och en och en annan selfie såklart!

Sedan ringer hon gärna hem till nära och kära och uppdaterar dem om vad hon gör , hur hon mår och hur vädret är osv……

När vi var på Kolmården i somras kollade vi även hur många steg vi tagit under den dagen , 19 296 steg , det ni! När vi var på Leos lekland ville barnen vara på lite olika ställen och Lilly som klarar sig själv och hade sin klocka på sig sa bara ”ring mig om det är något” PERFEKT !

Sedan till något annat väldigt bra när man har separerade föräldrar är att hon kan ringa sin och Leons pappa precis när hon vill utan att behöva säga till mig om det och han kan ringa henne .

Jag kan varmt rekommendera Xploras klocka till alla föräldrar med barn i den åldern då en riktig telefon är för stort steg att ta.

Foto och text @lindacarlsward

Läs mer och köp din XPLORA 4 här