NYHET X5 play!

NYHET X5 play!

Nu lanserar Xplora nya X5 Play! X5 Play har många av de fantastiska fördelar som vår tidigare produkt har, Xplora 4, men med uppdaterade funktioner och design. Ring, skicka röstmeddelanden, håll koll via GPS och samla steg i stegräknaren.

– Vi är så glada att äntligen dela den här nyheten med både potentiella och befintliga användare! Jag tror att X5 lägger till lite extra i vårt sortiment, särskilt med sin snygga design, säger Kjetil Fennefoss, VD för Xplora.

Läs mer och köp X6Play – efterföljaren till X5 Play! 

Ny design

Skillnaden mellan X4 och nyhet X5 Play är först och främst utseendet. På begäran av konsumenten har Xplora nu gjort en mobilklocka med en mer neutral design. X5 Play har ett visuellt renare utseende och kommer i färgerna svart, svart med rosa detaljer och svart med blå detaljer.

Dessutom har X5 en annan version av Qualcomm-chipsetet (ett mikrochip som finns i de flesta telefoner) vilket ger oss fler alternativ. Mikrochipet innebär att X5 är 1 mm tjockare, så X4 har fördelen att den är lite tunnare.

Nyhet X5 play!

De viktigaste funktionerna

X5 Play har alla väsentliga funktioner i Xploras tidigare modeller. Funktioner som att ringa och skicka / ta emot röstmeddelanden och emoji, GPS, stegräknare, kamera, SOS-knapp är tillgängliga för både X5 Play och X4. Huvudfokus för Xplora är att fortsätta skapa teknik som är anpassad för barn.

Tekniskt sett är produkterna ganska lika, men för kunden kommer nya och spännande sätt att använda X5 att dyka upp jämfört med X4.

Har du precis köpt X4? Frukta inte! Det kommer att finnas uppdateringar och förbättringar som kommer att finnas tillgängliga för båda modellerna.

Läs mer och köp X6Play – efterföljaren till X5 Play! 

Fortsätter att utvecklas

X5 Play har en trevligare design, större minne och snabbare processor jämfört med Xplora 4.

– Den nya mobila klockan X5 Play är bara en av många spännande planer som Xplora har 2021. Vi kommer att fortsätta förbättra som Nordens ledande utvecklare av teknik för barn, avslutar Kjetil Fennefoss.

Xplora 5 Play kommer att finnas tillgängligt på vår webbshop samt hos några av våra återförsäljare. Kika på vår hemsida för att se exakt vilka! Det kommer också att finnas att köpa i deras butiker snart!

XPLORA mobilklocka har fått höga betyg och blivit testvinnare i många undersökningar som gjorts. Här är några av våra favoritrecensioner: M3, Familjemys, 99mac