Motivera barn till fysisk aktivitet med Xplora

Motivera barn till fysisk aktivitet med Xplora.

Våra aktivitetsplattforms-användare har redan gått över 63 miljoner steg som en del av vår Tom & Jerry-kampanj.
Xplora skapades med målet att ge barn en säker introduktion till den digitala världen och en bättre balans mellan stillasittande skärmtid och fysisk aktivitet. Detta har blivit allt viktigare de senaste åren eftersom ökat stillasittande, skärmtid och minskad aktivitet bland barn är ett växande globalt problem. I vissa länder tillbringar barn upp till i genomsnitt 6 timmar framför en skärm varje dag!

Är du en XPLORA-användare? Registrera dig för aktivitetsplattformen här!

Vi har skapat världens första aktivitetsplattform som kombinerar aktivitet med underhållning för barn. Användningen av aktivitetsplattformen är ett effektivt och roligt sätt att stimulera fysisk aktivitet för barn och vuxna.

Genom samarbeten med Sony Playstation, Paramount Pictures, Fox Movies och Warner Bros. ‘Tom & Jerry’ visar vi att flera stora varumärken letar efter innovativa företag som kreativt och effektivt kan leverera koncept som löser utmaningen med obalanserad skärmtid. Vår aktivitetsplattform motiverar barn att delta mer i fysisk aktivitet offline, i utbyte mot virtuella priser (X-mynt) som kan lösas in online via en spelplattform.

Motivera barn till fysisk aktivitet – läs mer om vår Xplora X6Play här

Över 63000 Xplora-mynt har använts i Tom & Jerrys “flipperspel” * (används = antal spelade omgångar). Det betyder att våra användare har gått mer än 63 miljoner steg för att spela flipperspel! 3190 användare har anmält sig till Tom & Jerry-kampanjen * den 15 mars 2021.

Användare får ett Xplora-mynt per 1000 steg som samlas i deras aktivitetsplattform-konto. De kan lösa in sina Xplora-mynt i aktivitetsplattform-butiken för många coola priser och officiella filmrelaterade produkter. Att motivera barn till fysisk aktivitet är enklare än någonsin med hjälp av Xplora och aktivitetsplattformen.

Aktivitetsplattform-användare kan nu delta i Tom & Jerry-kampanjen – där de kan använda Xplora-mynt för att spela flipperspel. Ju mer pengar de tjänar, desto fler spel kan de spela och klättra högre upp på “leaderboard”. I slutet av kampanjen vinner de tre bästa fantastiska priser

Kolla in butiken här!