Julklappstips till barn från 4 år och uppåt

Julklappstips till barn

Det kan vara en utmaning att köpa en gåva till ett barn, oavsett om du är mormor, förälder, moster, farbror eller farfar. Ett barns känslor är sällan inåtvända och vid fel paket kan det bli kalabalik. I det här blogginlägget delar vi våra bästa julklappstips till barn i åldern 4 år och uppåt.

Vad gör vår Xplora till ett bra julklappstips till barn?

Att köpa en gåva till ett barn är inte alltid det enklaste att göra. Om du vill lyckas med att köpa något barn uppskattar ska man helst fokusera på det barnet verkligen vill ha. Och de flesta barn från 4 år och uppåt vill ha en mobiltelefon.

Att få sin första mobiltelefon är ett viktigt ögonblick i barnets liv. Med smarta val kan upplevelse styras i en positiv riktning redan från början. Det är därför så många föräldrar rekommenderar mobiltelefon Xplora som är en perfekt julklappstips till barn. Utvecklingen av smartphones har varit häpnadsväckande under det senaste decenniet. De flesta funktioner är dock utformade för att tillgodose vuxnas behov och de flesta smartphones är inte skapade för barn.

Med Xplora har vi utvecklat en ny mobiltelefonlösning anpassad för barn, helt utan tillgång till internet. Med mobiltelefonen kan barnet ringa och skicka röstmeddelanden till sin kontaktlista. I förälddraappen kan du enkelt definiera vem ditt barn ska ha kontakt med och få information om var barnet är.

Allt detta är utformat efter barnets livsstil. Det är en klocka som passar bra på handleden. Den är praktiskt och tappas inte bort då den sitter fast på handleden, inte ens i en aktiv vardag.

En av mångas barns favoritfunktion i Xplora är kameran som kan ta bilder och videor. På detta sätt får barn också dokumentera viktiga stunder i vardagen och kan dela dem med sina kontakter – föräldrar, farföräldrar och vänner. Här kan du läsa mer om kamerafunktionen i X6Play.

Julklappstips till barn XPLORA

Xplora hjälper den moderna familjen

Att hantera alla aktiviteter i en modern familj är en utmaning för de flesta. Med Xplora kan barnet alltid nå sina föräldrar och de vet var barnet är med den unika GPS-funktionen. I Xplora-appen meddelas föräldrar på sin smartphone när barnet går in i eller lämnar en zon som t.ex. skola eller hem.

Detta skapar en bra grund för att släppa barnen och träna dom på att bli mer oberoende.

Julklappstips till barn som minskar skärmtid

Xploras mobilklocka i kombination med vår aktivitetsplattform hjälper barn att hålla sig aktiva, friska och nyfikna!

Ett aktivt barn är ett friskt barn och med Xplora tar barn fler steg än dom utan vår mobilklocka. Fysisk aktivitet har många hälsofördelar, vilket håller barnen lyckligare och säkrare, enligt norska hälsoinstitutet. Läkare nämner också att mer aktiva barn är mindre benägna att ha depression, ångest och utvecklingsförseningar.

Julklappstips till barn från 4 år och uppåt XPLORA

Julklappstips till barn som motiverar till extra aktivitet

Barn belönas för att vara aktiva. Eftersom Xploras mobilklocka har en stegräknare kan barn belönas för att dom är aktiva! Genom att kombinera Online och Offline Worlds (O2O) främjar vi hälsosam lek och aktivitet genom att få barnen att vara aktiva utomhus samtidigt som de låter dem tjäna mynt som kan användas för att låsa upp priser, till exempel spel, kläder eller andra produkter i vår onlinebutik.

Men kommer barn verkligen springa, gå eller spela mer bara för att tjäna något i en onlinebutik? Faktum är att uppgifterna visar att svaret är JA! Barn som använder aktivitetsplattformen tar mer än dubbelt så många steg som de barn som inte använder Xplora.

Med andra ord, denna gåva kommer att fortsätta att skänka glädje i många år och kommer att bilda hälsosamma värden för livet – ett perfekt julklappstips till barn helt enkelt 😍

Blev du inspirerad?

Vi hoppas att vi har hjälpt dig lite på vägen genom att dela med oss ​​av våra erfarenheter. För oss är det viktigt att hitta julklappar som uppmuntrar aktivitet, minskar skärmtiden och låter barn vara barn. Har du några andra bra förslag på julklappar till barn som kan uppnå detsamma? Dela den gärna med oss ​​på Instagram.

Om du vill köpa några av våra julklappstips kan du göra det här:

Läs mer om X6Play

Köp vår Powerbank här