Gott nytt år önskar vi på XPLORA!

XPLORA vill önska er alla ett riktigt gott nytt år. 2019 var ett minst sagt händelserikt år för oss. Vi har haft vårt bästa år hittills. Nedan följer en kort resumé om året som varit 🎉

Vi har startat samarbete med LEO’s Lekland och Djurgården som kommer att fortskrida under 2020. Vi hade utlottning om Barnets drömdag som helt klart blev en succé i både antalet tävlande och självaste utförandet. Under Q3 hände något stort för oss. Vår #XPLORA4 stod färdig och var redo att lanseras. Med sin 4G täckning, vattentäta skydd och videoinspelning har klockan gjort succé och mottagits väl bland testare och kunder. På den sociala fronten har vi ökat vårt följarantal på Instagram med över 200%! Vi har även i slutet av året släppt #goplay som är världens första aktivitetsplattform utformad för barn, där vi vill uppmuntra till aktivitet och lek.

2020 ser ut att bli ett minst lika spännande år för oss och vi har storslagna planer för det nya decenniet. Vi ser framemot att fortsätta leverera och utveckla en säker produkt till er för föräldrar som bidrar till ökad trygghet – samtidigt som vi fortsätter jobba aktivt med att främja barns rörelse och aktivitet. Vi vill ligga i framkant av den teknologiska utvecklingen – samtidigt som den ska vara anpassad till barnen. Tanken är inte att barnen ska anpassa sig till teknologin utan tvärtom.

Innan vi lämnar 2019 bakom oss vill vi passa på att tacka våra partners och ambassadörer. Vi är stolta över det samarbete vi har utfört under 2019 och ser framemot ett fortsatt samarbete under 2020. Vi vill även tacka de kunder som dagligen berättar sina historier för oss och ger oss feedback. Det hjälper oss att utvecklas och att bli bättre.

Med det sagt, gott nytt år önskar vännerna på XPLORA 🍾🥂