Fördelarna med Xplora under påskhelgen!

Påsklovet närmar sig – här kommer några tips på hur påsklovet med barnen kan bli roligare och enklare med Xplora!

Ibland är det svårt att hålla koll på våra små krabbor, speciellt när vi har semester. När barnen är i skidbacken, besöker en främmande stad eller om de bara ska ta en kort promenad ensamma till mor- och farföräldrar är det inte lätt att ha kontroll över dem. Bara för att vi växte upp utan smart teknik, har vi nu teknik som gör att de inte behöver det. Xplora erbjuder mer frihet för barnen och mer frihet för dig.
Du måste fortfarande hänga med, men det blir lite lättare.

Hjälp dina barn att hålla kontakten med vänner och familj

Xplora är en mobiltelefon skapad för barn. Det du kanske inte vet är att du i föräldraappen “Xplora” kan välja vilka kontakter som kan ringa och skicka meddelanden till smartklockan. Du kan skicka meddelanden via appen som barnet kan läsa och svara på, men du kan även kommunicera med röstmeddelanden och emojis. På så sätt kan barnen enkelt hålla kontakten med vänner och familj.

Inlägget fortsätter under bilden

Påsklov med barn kan vara ansträngande

Nu när barnen är mycket mer hemma kan det ibland kännas överväldigande och tröttsamt. Skicka ut dem med en vän och låt dem leka, tävla och slita ut varandra. Om barnen är tillräckligt stora för att leka ute ensamma, men fortfarande unga nog för dig att titta på, sätt på smartklockan och låt dem leka i närområdet. Du kan följa med genom att ringa, skicka meddelanden eller titta på GPS:en . Under tiden kan du läsa Påskekrim, se en film och koppla av i soffan. När det är klart för middag är det bara att ringa barnet och be det komma in igen. Även om vi aldrig har ledigt från att vara föräldrar så har alla nytta av lite fritid!

Tar du många semesterbilder? Nu kan även barnen ta bilder!

Det råder ingen tvekan om att mobilen kan användas under semestern. Vi tar massor med bilder,
delar med oss på sociala medier och tittar på andras bilder.
Nu kan även barnen ta sina egna semesterbilder, och du som förälder behöver inte oroa dig för att bilderna kommer att delas eftersom Xplora inte har internet eller beroendeframkallande appar så som sociala medier. Dessutom kan barnet enbart skicka bilderna till de förinstallerade kontakterna som föräldrarna lagt in. Så du får ta dina bilder och dela var och med vem du vill, och barnen får ta sina som de kan visa för sina vänner.

Oavsett om påsklovet med barn går som planerat eller inte så önskar vi er en fantastisk semester.
Njut med familjen och håll dig säker.

Riktigt glad påsk från oss! 💛🐥🐣

 

 

xplora