Donera dina steg – låt oss förändra världen tillsammans!

Har du någonsin funderat på att hjälpa till och vara delaktig i projekt som kan förändra andras liv? Har du någonsin tänkt att det vi gör som samhälle inte räcker för att stoppa den globala uppvärmningen? Och har du någonsin tänkt att det borde finnas enklare sätt att hjälpa?

Om du någonsin har haft några av dessa tankar och kanske fortfarande har dem, DÅ är det här din chans. Net Zero-kampanjen kommer att revolutionera vårt förhållningssätt till donationer, eftersom den istället för att ge en donation från en enhet eller ett företag, som hittills har gjorts, har utvecklat en lösning som involverar både medborgare och partners och som fysiskt omvandlar aktivitet till medel som kan omvandlas till humanitärt bistånd.

Vad handlar Net Zero-kampanjen i Libanon om?

Net Zero-kampanjen i Libanon är ett hållbart initiativ skapat av Xplora tillsammans med United Cities och Collectia AS , som våra viktigaste partners, för att göra ett verkligt inflytande i världen och förändra andras liv. Målet med Net Zero-kampanjen är att hjälpa tusentals människor i Libanon att få tillgång till grön och hållbar energi, och på så sätt ge dem möjlighet att återuppbygga sina liv genom att bygga en hel solcellsanläggning.

Kampanjen syftar till att föra grön energi till Bchaaleh-området i Libanon genom att bygga en hel solcellsanläggning på rekordtid. Bchaaleh-området, liksom många andra områden i världen, lider av en enorm energikris, där de har tillgång till bara 2 timmars el om dagen, vilket gör grundläggande uppgifter som att arbeta, äta eller studera till en utmaning för många. Det är praktiskt taget otänkbart för oss, då vi i bästa fall kan gå utan ström i några timmar när saker ska fixas. Net Zero-kampanjen skapades för att ta itu med globala problem genom att fokusera lokalt – vilket började med detta projekt i Libanon.

Hur fungerar Net Zero-kampanjen?

I Net Zero-kampanjen förvandlar vi din fysiska aktivitet till humanitär hjälp. Så genom att helt enkelt gå, springa eller utföra någon annan form av fysisk aktivitet kan du sedan donera dina fysiska steg genom Xplora-appen. Här omvandlar vi dina steg till rätt fonder för att investera i en helt ny solcellsanläggning i Libanon. Otroligt, eller hur? Varje steg betyder något, så låt oss komma igång!

Hur kan du delta i Net Zero-kampanjen och donera dina steg?

Det är väldigt enkelt att delta i kampanjen och du behöver bara följande:

1. En smartphone att kunna samla dina steg med.
2. Ladda ner den kostnadsfria Xplora-appen som finns tillgänglig på App Store och Google Play,
3. Registrera din e-postadress för att skapa ditt konto i appen.
4. När du väl är i appen, gå med i kampanjen och välj stegräknaren för att börja samla och donera dina steg.

När du har slutfört alla ovanstående punkter har du bara det bästa kvar: Börja vara aktiv!

Gå till jobbet, promenera, springa, idrotta eller någon annan form av fysisk aktivitet som kräver att du håller fötterna i rörelse, och glöm inte att se till att du donerar dina steg genom Xplora-appen. Sprid ordet och dela denna kampanj med din familj, vänner och kollegor. Förvandla din fysiska aktivitet till humanitär hjälp!

Vad hittar du när du registrerar dig?

När du har registrerat dig och registrerat dig för Net Zero-kampanjen hittar du en instrumentbräda med information om hur kampanjen fortskrider, förloppet av den första milstolpeutmaningen samt de återstående utmaningarna som ska låsas upp, din position på rankingen, ditt lands position på den globala rankingen, en informativ video för att lära dig mer om kampanjen och priserna som kommer att lottas ut bland alla deltagare när vi har slutfört utmaningen tillsammans.

Hur går kampanjen?

Framsteg för Net Zero-kampanjen
Hittills, och tack vare bidragen från våra deltagare som har donerat sina steg genom Xplora-appen från 16 länder, har vi nått 536,091,592 av de 1 500 000 000 steg vi behöver för att klara utmaningen, vilket är 35 % av vår utmaning. Men det räcker tyvärr inte. Det är därför vi behöver din hjälp.
Gå med oss ​​och börja donera dina steg!

Bli en partner

Vill du bli en partner och vara delaktig i vårt nästa fantastiska hållbara initiativ?

Vänta inte på att det ska börja – gå före alla andra och gå med i nästa hållbara projekt .

Kontakta ESG & Sponsorship Manager för mer information om våra framtida kampanjer:

Alexander Reitan
E-post: alexander.reitan@xplora.com

Gå med nu! Låt oss förändra världen tillsammans – ett steg i taget!