Recension: Ida-Marie Isaksson “Tryggheten har varit det viktigaste”

Vincent 5 år bor på en barntät radhusgata och ett bostadsområde i Helsingborg.

Nu har vi haft XPLORA i en månad och vi ser bara positiva saker med den. Vincent kan inte läsa och skriva än men han bemästrade klockan direkt så den är verkligen användarvänlig. Han använder röstmeddelanden, skickar bilder och smileys. Sedan ringer han såklart! Bli inte rädda om det rings en hel del samtal ibörjan haha, telefonterrorn avtar snabbt!

Jag tänkte beskriva lite närmare vad vi gillar mest med XPLORA:

Tryggheten har varit det viktigaste. Vi vet var vi hittar honom om det skulle vara oklart. Vi är såklart noga med att man ska säga till om man går till en kompis men det är lätt att glömma i den här åldern och det är också lätt att dras med på äventyr. Trygghetszonen är en fantastisk funktion – att man får en notis om den lämnas. I en framtida uppdatering hoppas jag att trygghetszonen kan bli ännu mindre för vår femåring behöver inte mer än ett par 100 meter!

Våra mor & farföräldrar bor 120 mil bort och nu i Corona tider kan de inte hälsa på som vanligt. På klockan kan sonen ringa dem när han vill, skicka bilder och hålla kontakten. Tidigare facetimade vi någon gång i veckan när det fanns tid i vardagspusslet. Det är faktiskt guld värt!

Ni anar inte hur skönt det är att kunna ringa eller skicka ett röstmeddelanden att maten är klar! Eller att han har egna påminnelser inför till exempel fotbollsträningen så att han ska komma ihåg att byta om.

XPLORA har gjort vårt liv lite tryggare och bättre och jag kan varmt rekommendera den!

Blogginlägg skrivet utav: @idamarieisaksson

Köp din XPLORA här