XPLORA – Mobilklockan för barn!

Hoppas allt är bra med er alla! Själv så kom jag hem från jobbet för ett tag sedan, och nu sitter jag här med en kopp kaffe och tända ljus 🙂 så mys!

I samarbete med XPLORA.

Jag har fått så många frågor av er angånde Leons nya mobilklocka. Så jag tänkte att jag skriver ett blogginlägg om den och berättar lite om de olika funktionerna 🙂

Måste börja med att säga att den är så himla bra! Jag har tyckt att Leon är för liten för en mobiltelefon, men så såg jag klockan från Xplora och tänkte direkt det här är ju perfekt nu när han börjat skolan. Det är så roligt att se honom när han ringer och pratar med sina nära och kära och se hur roligt han tycker det är att kunna ringa själv. Man märker hur stor och stolt han känner sig 🙂 Han har verkligen den på sig hela tiden! Enda gången när han tar av den är på kvällen när den ska laddas haha!

Här kommer lite info om klockans olika funktioner,

Man börjar med att ladda ner en app i mobilen och där scannar man in klockan. Man gör nämligen allt från sin mobil och har koll på allt som görs med klockan. Man lägger in vilka kontaker man vill att den ska ha, på så vis kan man endast ringa till de kontakter som man har lagt in samt att det kan inte komma samtal till klockan från kontakter som inte är inlagda, det här tycker jag är så bra! Man kan även lägga in foto på de kontaker man har så att barn som inte kan läsa än ser vem de ska ringa.

En annan grej som är toppen är att det finns skolläge som man kan ställa in så barnet inte kan ringa under skoltid. Sen finns det GPS så man har koll på vart barnet befinner sig och man kan lägga in trygga zooner, t.ex skolan eller när man är hemma.
Andra funktioner som finns är stegräknare, kamera, väckarklocka, man kan skicka meddelande och den är vattentät vilket är super så man slipper vara rädd att den ska förstöras när barnen tvättar händerna osv.

Har ni några fler frågor om klockan så är det bara att höra av er så svarar jag mer än gärna 💕

Kramar!

 

 

Du kan läsa hela Alexandras inlägg HÄR

Läs om LEO´S Lekland och XPLORA´S samarbete HÄR

Köp din XPLORA 3S HÄR