Måns Zelmerlöw Xplora

Xplora välkomnar Måns Zelmerlöw som ny ambassadör. Xplora är den testvinnande mobilklockan som med över 80.000 kunder i Norden levererar en säker första mobilupplevelse för barn från 4 år och uppåt. I februari 2021 meddelade företaget att Måns Zelmerlöw blir ambassadör och därmed ansiktet utåt för för dom.

Måns blir Xplora-ambassadör

Måns Zelmerlöw går nu in som ambassadör och blir därmed nya ansiktet utåt för Xplora. Läs mer om det här.

Jag är jätteglad för detta samarbete, min 6 åriga bonusson älskar sin klocka och de har verkligen lett till att han springer varv runt trädgården för att samla steg istället för att sitta vid tv-spelet. Ser fram emot att vara en del av Xplora och utveckla klockan och se till att fler barn minskar sin skärmtid och aktiveras genom klockan, säger Måns Zelmerlöw.

Reklamfilm del 1 – Måns som barn

Samarbetet mellan Måns och Xplora kommer fortskrida under hela 2021. I ett pressmeddelande avslöjade parterna att en massa spännande överraskningar väntar.

Nu släpps första filmen i en serie av reklamfilmer Måns Zelmerlöw tillsammans med Calle Schulman.

Reklamfilm del 2 – Måns som brandman

I den andra reklamfilmen som du kan se till höger ser du Måns i en helt ny dager – nämligen som brandman.

“Jag är så glad att jag åter fått möjlighet att jobba med Calle Schulman och att Xplora givit oss friheten att tänka utanför boxen. Vi ville göra något som stod ut och som var kul på riktigt. Ser väldigt mycket fram emot den fortsatta resan med Good Enough och Xplora!” skriver Måns Zelmerlöw på sin Instagram.

Teknik anpassad till barnen och inte tvärtom

Xplora är barnets första mobil och en säker introduktion till den teknologiska världen. I mobilklockan har Xplora valt att plocka ut de väsentliga funktioner som gör det möjligt för föräldrar och barn att hålla kontakt med varandra. Xplora har anpassat tekniken till barnen och inte tvärtom och har då valt att addera samt tabort funktioner en vanlig smartphone har.

– Internet och sociala medier har vi valt att utesluta helt då det finns så mycket olämpligt material som barn kan komma i kontakt med, säger Johan.

I mobilklockan finner du istället smarta funktioner såsom bland annat GPS och tillhörande trygga zoner som du som förälder lätt ställer in i föräldraapplikationen. En trygg zon kan exempelvis vara skolan eller lekparken. Du som förälder får sedan en notis när barnet går in eller ur en sådan zon. Klockan är även utrustad med en kamera så barnet kan fotografera minnesvärda händelser och iakttagelser.

Köp din XPLORA här!