Måns Zelmerlöw header

XPLORA välkomnar Måns Zelmerlöw som ny ambassadör. XPLORA är den testvinnande mobilklockan som med över 80.000 kunder i Norden levererar en säker första mobilupplevelse för barn från 4 år och uppåt. Företaget meddelar nu att Måns Zelmerlöw blir ambassadör och därmed ansiktet utåt för dom.

“Måns är helrätt för XPLORA”

Måns Zelmerlöw går nu in som ambassadör och blir därmed nya ansiktet utåt för XPLORA.

Jag är jätteglad för detta samarbete, min 6 åriga bonusson älskar sin klocka och de har verkligen lett till att han springer varv runt trädgården för att samla steg istället för att sitta vid tv-spelet. Ser fram emot att vara en del av XPLORA och utveckla klockan och se till att fler barn minskar sin skärmtid och aktiveras genom klockan, säger Måns Zelmerlöw.

Måns Zelmerlöw illustration

Det väntar en massa spännande överraskningar

Beslutet om att ta in Måns har, enligt Johan, varit en självklarhet från start. Han fortsätter:

– Måns är en av Sveriges mest folkkära artister. Som småbarnsförälder med ett intensivt yrkesliv och karriär tror vi att han är helrätt talesperson för XPLORA. Med hans ambition, personlighet och drivkraft är han ett perfekt ansikte utåt för vårt varumärke.

Samarbetet kommer fortskrida under hela 2021. Det väntar en massa spännande överraskningar kan parterna avslöja.

Teknik anpassad till barnen och inte tvärtom

XPLORA är barnets första mobil och en säker introduktion till den teknologiska världen. I mobilklockan har XPLORA valt att plocka ut de väsentliga funktioner som gör det möjligt för föräldrar och barn att hålla kontakt med varandra. XPLORA har anpassat tekniken till barnen och inte tvärtom och har då valt att addera samt tabort funktioner en vanlig smartphone har.

– Internet och sociala medier har vi valt att utesluta helt då det finns så mycket olämpligt material som barn kan komma i kontakt med, säger Johan.

I mobilklockan finner du istället smarta funktioner såsom bland annat GPS och tillhörande trygga zoner som du som förälder lätt ställer in i föräldraapplikationen. En trygg zon kan exempelvis vara skolan eller lekparken. Du som förälder får sedan en notis när barnet går in eller ur en sådan zon. Klockan är även utrustad med en kamera så barnet kan fotografera minnesvärda händelser och iakttagelser.

Köp din XPLORA här!