Brommapojkarna

Brommapojkarna & Xplora har ingått partnerskap för att minimera skärmtiden & stillasittandet bland barn och uppmuntra till rörelse & lek.
Samarbetet startades 2021.

I vår verksamhet står barnen helt i centrum. Barnens trygghet och säkerhet är otroligt viktigt för oss. Vi samarbetar med Xplora för att ge fler föräldrar chansen att, på ett smidigt sätt, ha ett enkelt och smidigt sätt att hålla kontakt med sina barn.

– Peter Appelquist Marknadschef

När BP kontaktade oss och berättade om sin verksamhet och allt kring knatteskolan var det självklart att vi ville vara med och sponsra dom. BP och Xplora delar många liknande punkter, såsom minska skärmtid för barn, trygghet, aktivitet m.fl. Avslutningsvis är vi på Xplora oerhört stolta att vara en del av BP och deras verksamhet .

– Johan Lindquist VD Xplora Sverige

Mer information om Xplora
Xplora är barnets första mobiltelefon, den har inte tillgång till sociala medier eller internet, den har GPS så du som förälder kan se vart barnet befinner sig.

Smartklockan har Xplora valt att plocka ut de väsentliga funktioner som gör det möjligt för föräldrar och barn att hålla kontakt med varandra.

Den är utformad som en klocka så barnet enkelt kan ha med sig den till stranden, lekparken eller träningen. Den har stegräknare som både barnet och du som förälder kan se.

Xplora har anpassat tekniken till barnen och inte tvärtom och har då valt att addera samt ta bort funktioner en vanlig smartphone har. Över 700 000 föräldrar har valt en Xplora smartklocka till sina barn.