Xplora X5 play är bäst i test

Bäst i test GPS klocka barn

Det är med glädje och stolthet som vi tagit emot titeln bäst i test i kategorin GPS klocka barn i ett flertal test och recensioner. Xplora X5 play är en omtyckt mobil- och GPS klocka som skänker trygghet till föräldrar och barn i hela världen. Här nedan kan du läsa mer om de olika test som gjorts av vår mobilklocka.

Läs mer eller köp x5 play

M3 testar

Trygg och trevlig spårning av de minsta

Det kan finnas olika anledningar till att inte vilja ge sitt barn tillgång till hela stora vida internet. En orsak kan vara att barnet inte är moget för exempelvis sociala medier, en annan att uppkopplade moderna mobiler är bräckliga tingestar.

Xplora är ett norskt företag som tagit fasta på problematiken. Produkten kan användas som en vanlig tracker som även klarar wifi. Det är dock de barnanpassade funktionerna som gör Xplora 4 särskilt intressant.

Läs hela testet här

99Mac testar

“Trygghet på handleden

XPLORA är en produkt vi verkligen kan rekommendera till alla föräldrar som har börjat släppa iväg sina barn på egna äventyr. Att hela tiden kunna ha en direktlänk till vårt barn är en trygghet som känns ovärderlig.

Läs hela testet av x4 här

Läs hela testet av x5 play här

Familjemys testar

“Av alla GPS-klockor vi tittat på är detta utan tvekan vår favorit.”

Av alla GPS-klockor vi tittat på är detta utan tvekan vår favorit. Den är otroligt påkostad och är både snygg, tuff och hållbar samt väldigt funktionell.

Vill ni ha en påkostad klocka som passar att använda under flera år, både innan skolstart och genom skolåren, är Xplora X5 play ett utmärkt val!

Läs testet här

Produkttestarna testar

“Xplora 5 är den bästa GPS-klockan just nu”

Xplora 5 är den bästa GPS-klockan just nu. En mycket trygg och populär GPS-klocka med stöd för 2g, 3g och 4g samt användbara funktioner som SOS-knapp, skol-läge och en app som ger översiktlig information.

Läs hela testet här

Bäst i testet testar

Betyg 4,75 av 5

Xplora X5 Play får ett totaltbetyg på 4,75 – det vill säga nästan full pott. Detta är en utmärkt smartklocka för barn och föräldrar som vill känna sig lite extra trygga i vardagen. Den är inte bara snygg och tuff – den är även slittålig och utrustad med en rad smarta funktioner som förenklar kommunikationen mellan barn och förälder.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att Xplora X5 Play är en prisvärd smartklocka för barn som lever upp till förväntningarna. Om du vill hålla ett extra öga på ditt barn är detta ett utmärkt köp.

Läs hela testet här

Handla smart testar

“GPS-klocka för barn med stort säkerhetstänk och många funktioner.”

Xplora 5 Play är en telefonklocka som låter dig komma i kontakt med ditt barn när du önskar. Dessutom erbjuder klockan flera roliga aktiviteter, och med kameran på 2 megapixlar kan barnet ta foton tillsammans med sina kompisar. Bilderna kan sedan lagras i klockan inbyggda minne, där finns plats för upp till 1000 bilder.

Läs hela testet här

bäst för barn testar

“Ett klockrent val som ditt barns första smartwatch”

Denna GPS-klocka för barn innehåller allt man kan tänka sig behöva, samt en väldigt snygg design. Helt enkelt ett klockrent val som ditt barns första smartwatch.

Klockan är utrustad med GPS-funktion, Wi-fi, Kamera, Telefonfunktion, Larmknapp och så är den givetvis vattentålig (IPX8). För att uppmana ditt barn till mer aktivitet har räknar den också steg med en belöningsfunktion

Läs hela testet här

Hemfakta testar

“Bästa GPS-klockan 2022 blev Xplora X5 Play”

Det här är en högkvalitativ GPS-klocka med många smarta funktioner. Denna klocka gör det enkelt att hålla koll på ditt barn, samtidigt som den även har roliga funktioner för barnet.

Läs hela testet här