Xplora GoPlay

Xplora Goplay är en gratis plattform för alla aktiva Xplora kunder. Xplora Goplay motiverar familjer att röra sig mer, eftersom fysisk aktivitet belönas på Goplay plattformen. Nu när skärmtiden ökar med teknikens utveckling är fysisk aktivitet och utomhusaktiviteter för barn ännu viktigare. På Xplora vill vi ge en motvikt till tiden som spenderas framför skärmen.

Vi vill inspirera barn att röra sig och leka. Men vi vet att det ibland kan vara utmanande att få ut barnen. Till exempel kanske vädret inte ser tilltalande ut eller så är iPads, spelkonsoler och andra enheter inomhus mer tilltalande. 2 av 10 barn och ungdomar når rekommendationen om 60 minuters fysisk aktivitet varje dag (Källa Generation Pep!). Detta är något som vi på Xplora vill ändra på. Genom att belöna sin aktivitet kan det bidra till att man rör på sig mer och oftare, det är här Goplay kommer in i bilden. 

Motiverar till rörelse 

Xploras Goplay plattform, tjäna ett Xplora mynt för var 1000:e steg du tar! Alla Xplora klockor har en inbyggd stegräknare som räknar barnets steg hela dagen. Du kan bli förvånad över hur mycket de små fötterna rör sig under dagen! Enligt statistik rör sig barn, som använder Goplay plattformen, sig 20% mer än andra barn som använder Xplora och inte Goplay plattformen. 

Vad kan mynten användas till?

Xplora mynt låter dig delta i olika kampanjer, spela spel och/eller köpa fantastiska produkter. Nya produkter läggs till i Goplay butiken varje vecka, dessa produkter betalas med de fiktiva Xplora mynten. Ju större pris, desto mer flitigt och tålmodigt måste barnet spara sina mynt för. Med vår XMOVE-aktivitetsklocka kan föräldrar och äldre syskon också hjälpa till att samla steg. Börja samla steg nu, och nästa jultomte kanske kommer med ett Nintendo Switch eller Lego City-paket köpt med Xplora mynt! 

Ta en titt på Goplay-butiksutbudet här.

Xplora Goplay – registrera, rör dig, vinn priser!

Att gå med i Xplora Goplay plattformen är snabbt och enkelt. Allt du behöver är en Xplora klocka och användarnamn för Xplora appen (vårdnadshavare).

1.

Gå till Goplay.myxplora.com

2.

Logga in på Goplay  plattformen med samma uppgifter som du använder för att logga in på appen Xplora.

3.

Ha din Xplora på dig och samla steg med din Xplora stegräknare! Spåra antalet mynt i Xplora appen eller direkt via Goplay.

Har du inte en Xplora än?

Beställ Xplora antingen till ditt barn som kommunikationsmedel eller till dig själv för att öka aktiviteten. Goplay är gratis för alla aktiva kunder hos Xplora! Jämför olika modeller och köp din Xplora nu.