Värva en vän – få 300 kr i belöning!

Är du kund hos oss? Värva en vän och få en belöning upp till 6 000 kr per år genom vårt rekryteringsprogram!

Som kund hos Xplora vill vi att du ska vara nöjd, både med produkten och användarupplevelsen, men vi inbjuder dig också att bli en del av vår familj i Sverige – som arbetar dagligen för att sprida vetskapen om att Xplora finns som alternativ till en mobiltelefon. Vi jobbar dagligen med att synas, höras och att fler barn i världen ska få en säkrare introduktion till teknikens värld. Vi vill att barn ska vara barn lite längre än vad dom i dagsläget är. Därför anser vi att en smartphone med tillhörande sociala medier och internet kan vänta i flera år.

Du har bidragit till en säkrare värld för ditt barn!

Statistiken visar bland annat att den nuvarande generation barn och ungdomar kan få en mobiltelefon vid 6 års ålder. Vi tycker att detta är alldeles för tidigt, med tanke på innehållet och funktionerna som en smartphone har. I en undersökning håller 98% med oss om det faktum.

Xploras mobilklocka ger barn en säkrare och mer kontrollerad introduktion till den digitala världen. Du som förälder kan med fördel styra det mesta via föräldra-appen, såsom vilka ska kan få kontakta barnet, skolläge de tider barnet är i skolan. Du kan även ställa in trygga zoner för barnet att vistas på och få notis när barnet går in eller ur en sådan zon. Spårning av barnet är också perfekt när barnet är ute på tu man hand!

Vill du veta mer om Xplora och våra smartklockor för barn – läs här!

Värva en vän – få 300 kr för varje vän

Gå med och inspirera andra runt dig att följa med på vår resa! Vi tror att frågan om barn och den digitala världen är mycket viktig i dagens samhälle och något som måste diskuteras och ifrågasättas. Vi vill därför bjuda in dig till resan genom att värva en vän – där du får goda fördelar på vägen.

I vårt rekryteringsprogram, exklusivt för dig som kund hos oss, får du tillgång till en portal där du kan introducera andra föräldrar till Xplora-familjen och inspirera andra föräldrar att välja teknik anpassad för barn. Värva en vän och du kommer att belönas med 300 kr för varje person som investerar i en Xplora X5 Play med ett abonnemang. Den du värvar får även 300 kr rabatt på deras första köp av Xplora X5 Play hos oss! Du kan rekrytera upp till 20 personer och tjäna upp till 6 000 kr på ett år.

Bli en Xplora-rekryterare här!

Tillsammans kan vi göra skillnad genom att låta barn vara barn lite mer – och vänta med att utsätta dem för exponering av innehåll som vi tror kan vara skadligt för barn; nätmobbning, oönskad kontakt från främlingar, okontrollerad fotodelning för att nämna några. Vi måste säkerställa att våra barn får en säker entré till den digitala världen – oavsett om vi gillar det eller inte – den här teknologiska och digitaliserade världen har kommit att stanna. Och sist men inte minst; Om tekniken används på ett hälsosamt, kontrollerbart och säkert sätt är det obestridligt att det kan vara en enorm resurs för våra barn, oss vuxna och hela samhället!

Värva en vän genom att klicka här.

Hur man går vidare för att bli en Xplora-rekryterare; där du får din belöning och din vän en hel del:

Värva en vän genom några enkla steg:

OBS: För att du ska kunna värva en vän måste du dela länken, du gör detta via delningsknappen du får efter att du har loggat in. Du får olika varianter av hur du föredrar att dela din unika länk till din vän. Se till att detta skickas, annars registreras inget i ditt namn – och din vän kommer inte att få ditt unika erbjudande.

Om du har några frågor eller har fastnat, tveka inte – kontakta oss. Klicka här för att komma till vår kontaktsida.

VÅR MOBILKLOCKA HAR FÅTT HÖGA BETYG OCH BLIVIT TESTVINNARE I MÅNGA ANDRA UNDERSÖKNINGAR SOM GJORTS. HÄR ÄR NÅGRA AV VÅRA FAVORITRECENSIONER: M3, FAMILJEMYS, 99MAC

Värva en vän steg 1

Värva en vän steg 2

Värva en vän steg 3

Värva en vän steg 4