XPLORA: Förklaring utav skolläget

I skolan med XPLORA

Visste ni att XPLORAS mobilklocka har ett SKOLLÄGE?

När man sätter klockan i skolläge så kan barnet utan problem och utan risk att bli störd eller störa sina klasskamrater ha på sig sin klocka under skoltid .

Det är jag som förälder som ställer in skolläge via min xplora-applikation i min telefon, där väljer jag vilken tid jag vill att den startar och när den upphör och vilka dagar det ska gälla .

Med skolläge menas med att klockan endast vibrerar för inkommande samtal, alarm och notifikationer. I skolläget fungerar bara tiden och SOS-funktionen på klockan .

När skolläget slår av fungerar klockan precis som vanligt igen.

Låt oss gå igenom hur man ställer in skolläget:

När du öppnat upp din xplora-applikation går du in på MENY, därefter SKOLLÄGE och så lägger du till önskad tid via +;et

Ställ in önskad starttid och sluttid. Gå sedan vidare till REPETERA, där du kan bocka för vilka dagar du vill att skolläget ska gälla. Gå tillbaka och SPARA informationen. Se till att den GRÖNA fliken är iklickad, då är skolläget aktiverat och du kan släppa iväg din lilla älskling till skolan med sin klocka på armen .

Då min dotter Lilly ofta och gärna följer med kompisar hem efter skolan känns det tryggt att hon har sin mobilklocka så vi snabbt och enkelt kan nå varandra om det skulle vara något även att man såklart alltid har en kontakt med föräldrarna .

Köp din XPLORA 4 HÄR