NYHET! Vi har lagt till 3 nya värvningsbelöningar som väntar på dig!

NYHET! Är du kund hos oss? Vi har lagt till 3 nya värvningsbelöningar i vårt fördelsprogram som väntar på dig!

Som kund hos Xplora vill vi att du ska vara nöjd, både med produkten och användarupplevelsen, men vi inbjuder dig också att bli en del av vår familj i Sverige – som arbetar dagligen för att sprida vetskapen om att Xplora finns som alternativ till en mobiltelefon. Vi jobbar dagligen med att synas, höras och att fler barn i världen ska få en säkrare introduktion till teknikens värld. Vi vill att barn ska vara barn lite längre än vad dom i dagsläget är. Därför anser vi att en smartphone med tillhörande sociala medier och internet kan vänta i flera år.

Bli en Xplora -värvare här!

Du har bidragit till en säkrare värld för ditt barn!

Statistiken visar bland annat att den nuvarande generation barn och ungdomar kan få en mobiltelefon vid 6 års ålder. Vi tycker att detta är alldeles för tidigt, med tanke på innehållet och funktionerna som en smartphone har. I en undersökning håller 98% med oss om det faktum.

Xploras mobilklocka ger barn en säkrare och mer kontrollerad introduktion till den digitala världen. Du som förälder kan med fördel styra det mesta via föräldra-appen, såsom vilka ska kan få kontakta barnet, skolläge de tider barnet är i skolan. Du kan även ställa in trygga zoner för barnet att vistas på och få notis när barnet går in eller ur en sådan zon. Spårning av barnet är också perfekt när barnet är ute på tu man hand!

Vill du veta mer om Xplora och våra smartklockor för barn – läs här!

Få fina belöningar eller upp till 6 000 SEK per år i vårt fördelsprogram!
Gå med och inspirera andra runt dig att följa med på vår resa! Vi tror att frågan om barn och den digitala världen är mycket viktig i dagens samhälle och något som måste diskuteras och ifrågasättas. Vi vill därför bjuda in dig till resan genom att värva en vän – där du får goda fördelar på vägen. 

Vi har lagt till flera nya värvingsbelöningar till vårt fördelsprogram – börja värva redan idag!
I vårt fördelsprogram, som är exklusivt för dig som kund hos oss, får du tillgång till en portal där du kan introducera andra föräldrar till Xplora -världen – och inspirera dem att välja teknik anpassad för barn. Du kan välja mellan att belönas med fina värvningsbelöningar eller 300 kr för varje person som investerar i en Xplora X5 Play med abonnemang. Den du värvar får också en bra belöning; nämligen 300 kr rabatt på deras första köp av Xplora X5 Play hos oss!

* Du kan värva 20 personer per år och få fina belöningar eller belönas med upp till 6 000 SEK på ett år.

Bli en Xplora-värvare här!

Tillsammans kan vi göra skillnad genom att låta barn vara barn lite mer – och vänta med att utsätta dem för exponering av innehåll som vi tror kan vara skadligt för barn; nätmobbning, oönskad kontakt från främlingar, okontrollerad fotodelning för att nämna några. Vi måste säkerställa att våra barn får en säker entré till den digitala världen – oavsett om vi gillar det eller inte – den här teknologiska och digitaliserade världen har kommit att stanna. Och sist men inte minst; Om tekniken används på ett hälsosamt, kontrollerbart och säkert sätt är det obestridligt att det kan vara en enorm resurs för våra barn, oss vuxna och hela samhället!

Värva en vän genom att klicka här.

Se alla våra fina värvningsbelöningar du kan välja mellan här:

Låt barn vara barn lite mer – tillsammans kan vi göra skillnad!
Tillsammans kan vi göra skillnad genom att låta barn vara barn lite längre – och vänta med att utsätta dem för exponering av innehåll som vi tror kan vara skadligt för barn; nätmobbning, oönskad kontakt från främlingar och okontrollerad bilddelning – för att nämna några.

Vi måste säkerställa att våra barn får en säker introduktion till den digitala världen – oavsett om vi gillar det eller inte – den här teknologiska och digitaliserade världen har kommit för att stanna, och så är det. Och sist men inte minst; Om teknik används på ett hälsosamt, kontrollerbart och säkert sätt är det obestridligt att det kan vara en enorm resurs för våra barn, oss vuxna och hela samhället!

Värva en vän genom några enkla steg:

Hur du går tillväga för att bli en Xplora -värvare; få din värvningsbelöning och ge din vän ett bra erbjudande:

1. Du klickar på länken här för att komma in på vår webbplats.

2. Där anger du ditt telefonnummer / telefonnumret som smartklockan är ansluten till, inte själva smartklockans telefonnummer.

3. Dela din värvningslänk: För att du ska kunna värva din vän måste du dela länken, du gör detta via “dela -knappen” du får efter att du har loggat in. Du får olika varianter på hur du kan dela din unika länk till din vän. Se till att detta skickas, annars registreras ingen värvning i ditt namn – och din vän får inte ditt unika erbjudande. Bli en Xplora -värvare här

Läs mer om vår prisbelönta X5 Play här 

Vi hälsar dig varmt välkommen till Xplora familjen! ❤️

OBS: För att du ska kunna värva en vän måste du dela länken, du gör detta via delningsknappen du får efter att du har loggat in. Du får olika varianter av hur du föredrar att dela din unika länk till din vän. Se till att detta skickas, annars registreras inget i ditt namn – och din vän kommer inte att få ditt unika erbjudande och du kommer inte få din värvningsbelöning.

Om du har några frågor eller har fastnat, tveka inte – kontakta oss. Klicka här för att komma till vår kontaktsida.

VÅR MOBILKLOCKA HAR FÅTT HÖGA BETYG OCH BLIVIT TESTVINNARE I MÅNGA ANDRA UNDERSÖKNINGAR SOM GJORTS. HÄR ÄR NÅGRA AV VÅRA FAVORITRECENSIONER: M3, FAMILJEMYS, 99MAC

värvningsbelöning

fördelsprogram