The Explorer – Empowering the next generation

Klart för avfärd för “The Explorer”. Starta nedräkningen! 3… 2… 1… Gooooo!

När du graciöst stiger upp över jordens atmosfär försvinner bruset från de brusande motorerna och ersätts av universums djupa tystnad och lugn. En tystnad som förstärker det stora okända territoriet du snart kommer att uppleva på din resa.

Lycka till, kära upptäcktsresande. Universum väntar på dina äventyr 🧑‍🚀🚀

Introduktionen av filmen “The Explorer” startar vår Empowering-kampanj, som är en hyllning till barns unika egenskaper, drömmar och glädje av att utforska och upptäcka.

Xplora tror på att drömma stort, vilket är en egenskap vi ofta ser hos barn och strävar efter att vårda som föräldrar. När vi växer upp tenderar vi ibland att minska våra drömmar för att passa ett mer “realistiskt” ramverk, medvetna om den besvikelse som kan komma från att sikta för högt. Det är en ironisk twist med tanke på hur mycket vi värdesätter och uppmuntrar stora drömmar hos våra barn.

Walt Disney sa en gång: “Alla våra drömmar kan gå i uppfyllelse om vi bara har modet att fullfölja dem.” Denna idé är kärnan i vad vi gör på Xplora. Vi vill stödja de unga drömmare som är ivriga att utforska och ge sig ut på äventyr – oavsett om det är en ny galax i deras fantasi eller parken runt hörnet.

Tänk på barnets Xplora-klocka som deras länk till kontrollcentret precis på handleden. Det är som att ha rymdcentrets stöd med sig när man är ute på äventyr. Det är betryggande att veta att du bara är ett samtal eller meddelande från att dela med dig av dina upptäckter eller få några goda råd på vägen från mamma eller pappa. Allt samtidigt som barnen behåller sin självständighet.

Den här är till dig, lilla upptäcktsresande!

the explorer

Följ oss på Instagram

Läs mer om våra smartklockor för barn