The Dreamer – Empowering the Next Generation

Vi är glada över att uppmärksamma den officiella lanseringen av vår Empowering the Next Generation-kampanj. Kampanjen består av en rad olika filmer, med unika teman, och först ut är The Dreamer. Vi tror på vikten av att drömma stort och stödjer därför barns fantasi och deras gränslösa potential!

 

Vi tror på våra barn och deras oändliga kreativitet och fantasi. Vi bygger på deras tro att allt är möjligt och stödjer deras drömmar. Deras självförtroende och tro på sina egna förmågor, men också deras acceptans av sina egna svagheter. Våra barn duger precis som de är och med den här kampanjen vill vi lära våra barn att behålla sin eviga tro på sig själva.

Vidare är Empowering the Next Generation en uppmaning till samhället att visa stöd för nästa generation och ge dem möjlighet att leva ut sina drömmar och fantasier – utan påverkan av internet eller sociala medier. Vi vill ge våra barn möjlighet att utforska, leka och lära, utan påverkan av mediatrender och socialt tryck. Vi tror på vikten av att våga drömma stort och stötta våra barn i deras fantasi och gränslösa potential.

Låt barn vara barn med Xplora

Smartphones är inte gjorda för barn, och vi på Xplora ville därför skapa en säker ingång till den digitala världen. Med våra produkter får du en säker första mobiltelefon till ditt barn, utan olämpligt innehåll och funktioner. Vidare har du som vuxen full överblick i vår smarta föräldraapp; Det gör att du som förälder har kontroll samtidigt som barnet kan ges större frihet och uppleva ökad självständighet. Xplora – stärker nästa generation.

Läs mer och beställ en av våra innovativa smartklockor idag!

Följ oss på Instagram

Läs mer om våra smartklockor för barn