Skillnaderna mellan X5 play och X4

Hej alla! Vi har fått många frågor om skillnaderna mellan X5 Play och X4. Här är en liten förklaring så att du en gång för alla får svar på vad du undrar om våra mobilklockor.

Nu har vi lagerförsäljning på XPLORA 4 – köp den för 1595kr – här!

Anpassad till barn, inte tvärtom

I januari lanserade vi vår senaste mobilklocka X5 Play. Den är tuffare, snabbare och starkare! Det är dock viktigt att betona att den inte skiljer sig så mycket från den tidigare modellen X4. I linje med vad XPLORA står för är alla våra produkter anpassade för barn och inte tvärtom. Vi tror på att leverera teknik anpassad för barn, och inte att barn måste anpassa sig till tekniken för att vara säkra.

Naturligtvis är det viktigt att barn lär sig online, men våra produkter har bara den teknik som barnen behöver och kan kontrollera i tidig ålder. Det är därför ingen av våra mobila klockor har internet eller sociala medier. Både X5 och X4 har en liknande och användarvänlig navigeringsmeny och kan anslutas till föräldraapplikationen «XPLORA 4 & GO». På detta sätt kan föräldrarna förut godkänna kontakter, skapa säkra zoner och följa GPS.

Skillnaderna mellan X5 play och X4

De största skillnaderna mellan X5 play och X4

Skillnaderna mellan X4 och X5 Play är främst utseendet. På begäran av våra konsumenter har vi nu gjort en mobilklocka som är visuellt renare och mer neutral. Den kommer i färgerna svart, svart med rosa detaljer och svart med blå detaljer.

Dessutom har X5 play en annan version av Qualcomm-chipsetet (ett mikrochip som finns i de flesta telefoner). Mikrochipet betyder att X5 är 1 mm tjockare, X4 är lite tunnare. Det nya mikrochipet ger våra utvecklare bättre marginaler, och X5 är förberedd för att flera nya tjänster ska lanseras efter 2021. Detta betyder inte att vi har glömt X4 för någon av dessa tjänster kommer för båda modellerna. Här får alla något att se fram emot!

Kolla in vår senaste mobilklocka X5 play – här!

De grundläggande funktionerna som finns

Både X5 Play och X4 har samma grundläggande funktioner som:

 • Samtalsfunktion
 • Röstmeddelande
 • Emojis
 • 2MP kamera
 • Stegräknare
 • GPS-sändare
 • GDPR godkänd
 • Vattenavvisande (vattentät IP68 dvs ner till 1,5 m / 30 min)
 • 72 timmars standby-batteri
 • Tillgång till GOPLAY-aktivitetsplattform
 • SOS-knapp

Det här är funktioner vi får mycket bra feedback på och de viktigaste egenskaperna hos vår produkt, som vi tar med oss ​​vidare i alla modeller. Det är ganska häftigt att vi har alla dessa funktioner i en liten klocka!

Att vi har skapat barnets första mobiltelefon i klockformat är också något som våra användare tycker om. Klockan kommer inte att glömmas på lekplatsen, är lättillgängligt för barnet och sitter säkert på armen.

Innovation och framtidsplaner

X5 är efterföljaren till X4 och modellen vi investerar i i framtiden. Kort och gott – skillnaderna mellan X5 play och X4 är inte stora. Tekniskt sett är de ganska lika, men för kunden kommer det att finnas många nya och spännande sätt att använda X5 jämfört med X4.

XPLORA mobilklocka har fått höga betyg och blivit testvinnare i många undersökningar som gjorts. Här är några av våra favoritrecensioner: M3, Familjemys, 99mac

Båda produkterna hittar ni hos våra återförsäljare eller på vår hemsida – här!