Motivera ditt barn till att röra sig med Xplora och GoPlay

Du kanske har hört talas om vår aktivitetsplattform GoPlay? Men vad är det egentligen och varför är det värt att använda? Svaret på dessa frågor kommer snart att vara klart. Efter att du läst det här inlägget kommer dina barn också att springa runt och samla steg.

Något vi på XPLORA brinner för är att aktivera barn. Vi vill inspirera dem att bli mindre stillasittande och istället mer aktiva. Vi vet att det ibland kan vara utmanande att få barn ut och röra på sig när det finns så många störningsobjekt såsom mobil, surfplatta eller tv:n. Barn hittar lätt ursäkter såsom att vädret inte är på topp eller att tröttheten infaller. Detta gäller inte bara våra barn utan oss vuxna också. Ibland är man helt enkelt för trött för att gå till gymmet eller gå på en promenad, och det är helt okej. Men ibland kan man också behöva en morot som motiverar till att göra en viss sak, som en typ av belöning.

Vi på Xplora försöker ligga i framkant av den teknologiska utvecklingen. Vi strävar ständigt efter att utveckla våra produkter så att vi alltid kan erbjuda våra kunder en produkt med modern och användarvänlig teknik. Vi har därför släppt världens första O2O (online till offline) operativplattform, Xplora GoPlay. GoPlay är till för att motivera barn till att röra på sig mer i vardagen.

Xplora 3s och Xplora 4 använder en stegräknare för att räkna de steg som ett barn tagit dagligen. På Xplora GoPlay-plattformen förvandlas dessa steg till Xplora-mynt. För varje 1000 steg får barnet 1 Xplora-mynt. I GoPlay-appen kan mynt lösas in vid köp av fantastiska produkter. Bland våra produkter finner du bland annat högtalare, och roliga spel som hela familjen kan njuta av.

Vi ser fram emot att fler och fler familjer hittar sin väg till XPLORA och GoPlay-plattformen. Att registrera sig är snabbt och enkelt och det kostar ingenting. Allt du behöver är en befintlig Xplora 3s eller Xplora 4 telefon och samma ID som du använder för att logga in på Xplora-appen. Du kan göra det direkt!

Speciellt nu när många föräldrar arbetar hemifrån kanske det inte finns extra tid att underhålla barnen på dagen. GoPlay arbetar här för att stödja föräldrar och motivera barn. Vi är glada att notera att Xplora GoPlay-användare är betydligt mer aktiva än andra, vilket i sin tur skapar positiva effekter på lång sikt.

Vi ses på GoPlay!