Hur upplever kunderna XPLORA?

Vi har fått massor av feedback från våra kunder efter att vi lanserade XPLORA i Norge i 2016. Klicka här för att läsa historier från familjer och hur de upplever vår produkt i vardagen.

För oss är XPLORA en helt fantastisk investering! Jag är ensamstående med en flicka på 7 år, och vi använder klockan flitigt både när det är jag som måste ringa och påminna henne om att göra sig klar för att gå till skolan på morgonen (då jag börjar jobba tidigt på morgonen), eller som nu, när vi sitter på  tåget påväg till Trondheim och hon vill gå till lekrummet två vagnar från våra platser. Hon känner sig trygg när hon vet att hon bara kan ringa mig, oavsett vad det är! En stor trygghet för både mor och barn, och jag slipper oroa mig över att hon ska tappa bort eller glömma den någonstans. När klockan följer med till skolan ligger den i ryggsäcken och jag har lagt till några perioder för ljudlösa samtal, helt genialt så det slipper att störa skoldagen.
Mvh Strålande nöjd mor och barn”

 

Min dotter har haft en XPLORA klocka i lite längre än ett år. Vår erfarenhet med både klocka och företag har varit fantastiskt. Inte bara att klockan är mycket användbar men den är heller inte ivägen när hon leker, och det gör det enkelt att komma i kontakt med barnet. Det var först i sommar vi drog full nytta av klockan då vi var på semester i Thailand och tappade bort yngsta dottern mitt i folkhavet på en marknad.

Alla kan säkert föreställa sig den känslan.

Men den bästa känslan är när man ringer barnet och får svar, och tio minuter senare är man återförenade igen… det är i sådana situationer man uppskattar dagens teknologi.

Anledningen till att jag postar detta inlägg idag, är att på grund av badning med klockan var vi tvungna att köpa ny klocka. Och tack vare den fantastiska servicen som vi har fått av er från dag ett, förtjänar ni massa ros för er serviceinställning. Från första mötet gav ni extraservice – julhälsningen med det lilla extra. Idag öppnade jag paketet med den nya klockan, och där ligger inte bara klockan utan också två extra armband.
Tackar igen för alltid fantastisk service!

 

Vår bedömning av klockan är helt fantastisk. Vi har en son som är 11 år gammal som har ADHD, och vi kom fram till att vi ville prova på detta sättet för att få lite kontroll på honom. Och det har visat sig mycket positivt för oss. Förut använde han lång tid på nästan allt han gjorde, speciellt när han skulle ta bussen till/från till skolan. Detta har nu vänt helt och hållet och han hinner med bussen 9/10 gånger. Vi har också fått mer kontroll på vart han befinner sig eftersom vi har lagt in hem och skola som trygga zoner. Då får vi besked när han är utanför dessa zoner.
Han gillar klockan väldigt mycket. Det har också blivit lättare att få tag i honom då han alltid satte sin mobil på ljudlös. Vi är så nöjda och längtar till att vår minsta ska börja på skolan för då ska hon också få en sådan klocka.

 

Vi startade med en klocka till vår åttaåring. Nu har vi fem stycken och både vuxna och barn använder dem på olika sätt. Vår yngsta på 3 år är hyperaktiv och kräver 100% uppmärksamhet absolut hela tiden. Med klockan har vi fått ett fantastiskt hjälpmedel och säkerhet när vi är i djurparken, Sommarland og Legoland mm. Åttaåringen har fått mycket större rörelsefrihet då vi kan lägga skolvägen som en trygg zon och kan följa honom visuellt tills han har kommit fram. Detta ger oss en trygghet. Vi  vuxna, som har chefsjobb på sjukhus, får extremt många samtal under dagen och väljer ofta att stänga av mobilen när vi kommer hem och använder endast klockan som bara de närmsta har tillgång att ringa till. Ljudkvaliteten är otroligt bra och fungerar bättre än de flesta handsfree som finns i bilar.
Denna klocka har gjort vår vardag mycket enklare och säkrare. Fantastiskt och tack!!

 

Vi köpte en XPLORA klocka till vår dotter lite innan jul. Vi var väldigt osäkra på om vi skulle ge henne en mobil eller om vi skulle prova smartklockan. Vi har inte ångrat vårt beslut en sekund , jag tycker den fungerar utmärkt för vårt behov, som är att kunna nå henne när vi behöver det, skicka korta meddelanden och att hon känner tryggheten i att kunna nå oss om det behövs. I en värld där wifi är allt omfattande, är det väldigt bra att kunna begränsa användningen lite. Vi har iPads hemma som används flitigt, men som också kan bli allomfattande ibland. Detta är ännu ett argument för varför XPLORA är så bra. Hade vi valt en vanlig smarttelefon tror vi att den hade stulit mer tid hos vår dotter. Så i helheten är vi hittills mycket nöjda med klockan.

 

Min dotter är 5,5 år och jag är strålande nöjd med vår XPLORA! Vi var på semester på Teneriffa och var väldigt spända på hur klockan skulle fungera utomlands! Den fungerade perfekt, precis som hemma. Det förekom inga extra kostnader när vi var utomlands! Min dotter fick många undrande blickar på sig under resan. Hon väckte speciellt uppmärksamhet när hon var på lekplatsen. Hon var ofta inne i olika tunnlar och klätterställningar och ringde till mig, eller svarade när jag ringde till henne. Både hon och jag kände oss extra trygga när hon hade på sig klockan. Istället för att ropa till varann mellan restaurangen och lekplatsen, kunde vi ringa till varann. Min dotter ringde också hem till familjemedlemmar för att berätta om sin semester på Teneriffa. Vi längtar till att ta med oss XPLORA på nästa semester också! Trygghet för både stora och små!

 

En historia om trygghet, ro og glädje för oss och våra 3 barn i åldrarna 7,9,11 år. Detta blir kort, goda ting behöver inte så många ord. Vi fick en trygghet med klockorna, vi vet alltid vart barnen befinner sig nu. Vi känner oss lugna över att alltid få kontakt med barnen och de med oss. Vi känner glädje över att det faktiskt finns ett bättre alternativ än en mobiltelefon, i alla fall om du är ute efter att ha ‘viktig’ kontakt med dina barn och de med dig.

 

Vi köpte våra två klockor till våra äldsta barn, med tanke på att de skulle kunna ta kontakt med oss och vi med dem. Vår dotter älskar den, och har med sig den överallt, medan vår son sliter lite med att ta på sig den efter att den har laddat över natten. Men detta har den yngsta fyraåriga flickan fått med sig. Så nu får vi konstanta samtal från vår sons klocka, där det är den yngsta tjejen som rapporterar att hon har det roligt på dagis, är hos en kompis, eller om vi kan komma ut med en smörgås eller liknande. Hon har för smala handleder för klockan, men hon stoppar i den i jackfickan utan att vi ser det och tar med den överallt. Känner hon att det är något hon måste berätta för oss, smyger hon ut till jackan och letar fram bilderna på oss. Så det ser ut som att vi får investera i en tredje klocka till hennes femårsdag.

 

Med en dotter som går i första klass, har flyttat till ett nytt område med föräldrar som inte längre bor tillsammans, har XPLORA klockan varit guld värd. Hon kan ringa till mamma när hon är hos pappa, trots att hon inte är gammal nog för att ha en mobiltelefon. Hon kan ta emot meddelanden av en mamma som saknar henne, och läsa dessa helt själv då hon har lärt sig läsa i första klass. 6-åringen är aktiv och gillar att vara ute, både själv och med vänner, och då känns det tryggt och bra både för henne och mamman att klockan har GPS, speciellt då vi flyttat och inte kan kvarteret så bra ännu. GPS’en har använts flera gånger och den är väldigt precis.

 

Vår dotter fick en XPLORA under julgranen och hon blev jätteglad. Det tog ungefär en halvtimme innan hon förstod allt vad klockan kunde göra, den är så lätt att förstå och använda.
Vill lägga till en liten solskenshistoria från en dag då hon var och hälsade på dottern till en väninna av mig: Jag blev uppringd av XPLORA klockan. ‘Jag har min klocka, jag kan ringa mamma’ sa hon. Min dotter var förtvivlad, hon och hennes kompis var inne i lekstugan ute i deras trädgård, och de hade blivit förföljda av ett monster, och detta monster var utanför dörren så att de inte kunde ta sig därifrån. Och mamman var inne i huset så hon kunde inte höra dem. ‘Den är stor och randig’, grät kompisen. Jag hörde kompisen gråta högljutt, och sa att jag skulle ringa till hennes mamma och be henne komma ut och hjälpa dem. När jag ringde började min väninna att skratta, för det så kallade ‘monstret’ var familjens ettåriga gamla katt, som bara var väldigt lekfull och ville springa efter barnens fötter. Min väninna fick ropa in katten, och sa till flickorna att det var tryggt att komma ut. Resultatet av detta var att min väninna absolut skulle köpa en likadan klocka till sin dotter.