Bäst i test GPS-klocka för barn

Vi är oerhört stolta över vår GPS-klocka för barn och fullkomligt älskar att läsa och dela med oss av den positiva feedback vi dagligen får in. Vår senaste klockmodell (XPLORA 4) har testats hos flera aktörer och vi tänkte därför belysa samtliga ännu en gång.

M3 rekommenderar – betyg 8 av 10 i stort test

I december 2019 testade och skrev M3 om XPLORA 4. M3 tycker vår smartwatch för barn är ett bra alternativ för mobil för de som vill ha koll på barnen, ha samtalsfunktionen men inte vill ha tillgång till sociala medier och internet. XPLORA 4 fick betyg 8 av 10 i en noggrann undersökning.

Här kan ni läsa hela artikeln.

två barn med smartwatch som äter kex ute
Foto @emeliehallberger

 

Bäst i test GPS-klocka för barn enligt Familjemys

I början av september i år gjorde Familjemys en noggrann research om mobilklockor för barn och där blev XPLORA titulerad som bäst i test. Såhär skrev Familjemys:

”Av alla GPS-klockor vi tittat på är detta utan tvekan vår favorit. Den är otroligt påkostad och är både snygg, tuff och hållbar samt väldigt funktionell.”

Här kan ni läsa hela artikeln.

XPLORA GPS-Klocka på et bord
Foto @umeliving

Bäst i test enligt Norges TV2

Nyligen vann XPLORA 4 titeln ”bäst i test” enligt Norges TV2 hjälper dig. I detta inslag testas 3 mobilklockor för barn där XPLORA blev den solklara vinnaren!

TV2-experterna påpekar flera funktioner där XPLORA sticker ut från de andra mobila klockorna i testet: XPLORA 4 är bland annat den enda som har en kamera och låter dig skicka röstmeddelanden och emojis. Här kan du läsa om de funktioner som har gjort XPLORA till testvinnaren.

r kan ni se hela inslaget.

De funktioner som belyses i samtliga test är:

  • Samtalsfunktion
  • GPS-funktion
  • Kamera
  • Stegräknare
  • Röstmeddelanden
  • Inga sociala medier och internet
  • SOS-knapp
  • Skolläge

Driver du en blogg/hemsida eller liknande och vill ha med XPLORA i ett test – hör av dig till oss så hjälper vi dig vidare!

Här kan du läsa mer om XPLORA 4.