Goplay

Gå med i Goplay appen- den säkra onlineplatsen för barn!

Xploras prisbelönta Goplay app är den perfekta, säkra onlineplatsen för barn – med innehåll speciellt designat för barn!

Som föräldrar måste vi fatta beslut om barns relation till teknik. Barn bör skörda alla fördelar som den moderna världen har att erbjuda. Digital läskunnighet är en väsentlig färdighet för modern livsstil och teknik kan erbjuda nya kreativa och pedagogiska möjligheter.

Utsatt för oönskat innehåll

Vi vill alla ha kontakt med barnen under dagen för att enkelt kunna kontrollera deras status. Men när ett barn introduceras för en mobiltelefon öppnar sig möjligheten inte bara för dig som förälder att ringa och skicka SMS. Du öppnar också upp en helt ny värld för barnet, där det kan komma i kontakt med vem som helst. Som förälder tror man att man kan få sitt barn att titta på “rätt saker”, men det tar inte lång tid innan barnet utsätts för något annat – vare sig det vill eller inte.

Lösningen

Men hur kan vi främja säkra digitala vanor och säkerställa en bra balans mellan säkra online och hälsosamma offlineaktiviteter? Frågan har snurrat i flera år och är mer relevant än någonsin.

Svaret är äntligen ganska enkelt! Goplay app- den perfekta följeslagaren för att hjälpa föräldrar och barn att navigera i den digitala världen och främja goda skrämselvanor. För med Goplay appen kan skärmtid vara hjärntid! Och såklart mycket roligt.

Säkert ställe

Men kanske viktigast av allt – det är en säker plats från allt olämpligt innehåll som internet och sociala medier är fyllda med nuförtiden. Vi på Xplora tror helt enkelt inte att barn mellan 4 och 11 år är redo att manövrera de faror och utmaningar som följer med fri och obegränsad tillgång till onlinevärlden.

Precis som Xplora smartklocka håller barnet inom de avsedda säkra områdena, är Goplay appen ett slutet och säkert aktivitetsutrymme, utvecklat speciellt för små barn. Genom designen finns det ingen risk för att barnet kommer i kontakt med olämpliga ämnen eller visuella element; inte heller att bli kontaktad av främlingar.

Goplay app och smartklocka

Föräldrar har kontroll

Det finns inga annonser, inga externa länkar att klicka på, inga autospelade videor. Alla ämnen, berättelser och bilder är utvalda och förgodkända av teamet med experter på barnutveckling. Aktiviteterna är engagerande och lätta nog för barnet att njuta av på egen hand, men föräldrar har alltid full kontroll över kvaliteten och kvantiteten på deras barns skärmtid genom föräldraappen som följer med smartklockan.

 

Så vad är Goplay?

  • Ett spännande universum av aktiviteter, designat för att hjälpa barn att balansera sin offline- och onlinetid. Ju mer fysiskt aktivt barnet är, desto fler “XCoins” kan de tjäna. XCoins kan sedan lösas in mot belöningar på plattformen.
  • En plats att spela och vinna priser, lära sig nya saker, engagera sig i kreativitet och lärande.
  • En säker miljö, helt kontrollerad av föräldern, med åldersanpassat och säkert innehåll och ingen tillgång till sociala medier, inga chattfunktioner och inga annonser.

 

Xplora är ett företag skapat av föräldrar, för föräldrar och barn. Vi tror att det är möjligt att hitta rätt balans mellan “skärmtid och hjärntid” med vår topp 5:

  • Sätt tydliga regler och planera “unplugged tider” när skärmar inte ska användas.
  • Modellera “digital etikett” i ditt hem och var ett exempel för dina barn.
  • Välj innehåll som är pedagogiskt och informativt snarare än bara underhållande. All skärmtid är inte lika: 15 minuter att titta på YouTube är inte detsamma som 15 minuter som ägnas åt att forska om vetenskap och naturämnen eller lära sig nya färdigheter.
  • Gör skärmtid till en delad upplevelse: prata, lek och utforska tillsammans som en familj!
  • Håll dig säker: Välj plattformar med inställda föräldrakontroller och dedikerade barnkonton, skyddade från ovälkomna delar av det digitala ekosystemet.