Xplora är GPS klockan för barn som är favorit i flertalet tester!

Xplora GPS klocka för barn i 3 olika färger

Det är med glädje och stolthet som vi tagit emot titeln bäst i test i kategorin GPS klocka barn i ett flertal test och recensioner. Xplora X4 och X5 play är en omtyckt mobil- och GPS klocka som skänker trygghet till föräldrar och barn i hela Norden. Här nedan kan du läsa mer om de olika test som gjorts av vår mobilklocka.

KÖP XPLORA SOM ÄR BÄST I TEST gps klocka barn

Bäst i test GPS klocka barn

M3 testar

Xplora 4: Trygg och trevlig spårning av de minsta

Det kan finnas olika anledningar till att inte vilja ge sitt barn tillgång till hela stora vida internet. En orsak kan vara att barnet inte är moget för exempelvis sociala medier, en annan att uppkopplade moderna mobiler är bräckliga tingestar.

Xplora är ett norskt företag som tagit fasta på problematiken. Produkten kan användas som en vanlig tracker som även klarar wifi. Det är dock de barnanpassade funktionerna som gör Xplora 4 särskilt intressant.

Läs hela testet här

99Mac testar

Trygghet på handleden

XPLORA 4 är en produkt vi verkligen kan rekommendera till alla föräldrar som har börjat släppa iväg sina barn på egna äventyr. Att hela tiden kunna ha en direktlänk till vårt barn är en trygghet som känns ovärderlig.

XPLORA 4 bjuder på en rad genomtänkta funktioner som skolläget och trygghetszoner som gör att barnet inte tappar fokus i skolan och vi kan se till att de inte går vilse.

Är ni ute efter lite extra trygghet och lite mindre oro i vardagen så är XPLORA 4 ett riktigt bra alternativ som vi starkt rekommenderar till alla föräldrar.

Läs hela testet här

Xplora är bäst i test GPS klocka barn

Familjeliv utnämnar Xplora som bäst i test gps klocka barn

Familjemys testar

Av alla GPS-klockor vi tittat på är detta utan tvekan vår favorit

Klockan är på många sätt som en mobiltelefon, men anpassad för barn. Det innebär att det till exempel inte går att komma åt internet och surfa fritt, eller använda sociala medier.

Klockan är i huvudsak ett kontaktverktyg mellan barnet och hemmet. Men tack vare kamera och möjlighet att byta bakgrund, ringsignal med mera, blir klockan även en kul och personlig teknikpryl som barnet gör till sin egen.

Av alla GPS-klockor vi tittat på är detta utan tvekan vår favorit. Den är otroligt påkostad och är både snygg, tuff och hållbar samt väldigt funktionell.

Läs testet där xplora är bäst i test gps klocka barn

Produkttestarna testar

Bäst i test GPS klocka barn

Xplora 4 är den bästa GPS-klockan just nu. En mycket trygg och populär GPS-klocka med stöd för 2g, 3g och 4g samt användbara funktioner som SOS-knapp, skol-läge och en app som ger översiktlig information.

Xplora 5 Play är den helt nya modellen med ett nytt uppgraderat, snabbare & framtids-säkrare microchip från Qualcomm.

Designen på klockan är även lite förändrad efter önskemål från klockans användargrupp. Tillverkarens beskrivning av hur modellerna skiljer sig åt kan du titta på här Xplora X5 play vs Xplora X4.

Läs hela testet här där xplora är bäst i test gps klocka barn

GPS klocka barn - Produkttestarna testar XPLORA

Xplora har på kort tid blivit Nordens ledande IOT-företag inom smart konsumentelektronik. Xplora grundades i februari 2017 i Oslo och har haft en stark tillväxt på den Nordiska marknaden med vår Xplora X4 och X5 play – som blivit utsedd till bäst i test GPS klocka barn i ett flertal tester. År 2019 hade vi 40 000 kunder i Norden och en omsättning på 60 miljoner kronor. År 2020 uppnådde vi 80 000 kunder och hade en omsättning på 160 miljoner kronor.
– Vi är mycket stolta över vart vi är idag och ser framemot en spännande resa och framtid under 2021, säger Johan Lindquist, VD för Xplora Sverige.

Köp Xplora X5 play nu – som blivit utsedd till bäst i test GPS klocka barn